1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

14.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalová bitva zůstala bez vítěze


Branky


16

Do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího byl výsledek dnešního utkání otevřený! Po dvou létech se znovu odehrála doslova fotbalová „bitva“ těchto dvou rivalů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo zřejmé, že se „dušičková atmosféra“ tohoto víkendu na těžkém, kluzkém a promáčeném trávníku konat nebude. Naopak, byl to boj se vším všudy! Zápas zůstal bez vítěze, každé z mužstev si připsalo na své konto bod a z následující rekapitulace průběhu si může každý z aktérů vyhodnotit, kdo byl k vítězství blíže! Úvodní oťukávaná skončila pro domácí v 10. minutě šokem! Bleskovou akci hostů rozehrál Rubý s Haasem a gólem zakončil Řezníček – 0:1! Domácí odpověděli v 11. minutě kolmicí J. Furika na Šupáka, ale jeho pumelice se mezi tyče nevešla. V 18. minutě připravil domácího ostrostřelce o gólovou radost fantastickým zákrokem Bolek! Hostující brankář se znovu zaskvěl ve 20. minutě, když zkrotil ve svých rukavicích gólovku M.Furika. Na druhé straně si Kameník poradil s tvrdou střelou Gabauera ve 26. minutě a Kolísek ve 30. minutě stačil nevídaným zákrokem zlikvidovat sólo kanonýra hostů Labuse! Gólem neskončila ani akce domácích M. Furika se Šupákem ve 34. minutě balón těsně minul pravou tyč. Bolek v brance znovu čaroval ve 39. minutě, střelu Ondrušky vyrazil tygřím skokem na rohový kop. Při domácích stála „paní štěstěna“ ve 43. minutě, Kameník snad očima vytlačil balón do bezpečí z brankové čáry po sólu Labudy!

Ani po poločasové přestávce nebyla nouze o gólové příležitosti na obou stranách. V 52. minutě stačil Kameník vyrazit tvrdou střelu Býmy na rohový kop. V 57. minutě zradil kluzký terén Rubého při sólovém nájezdu na Kameníka. V 60. minutě se proháčkoval Býma domácí obranou, do gólovky poslal Labudu, ale jeho střelu stačil zablokovat za už překonaným Kameníkem stoper Kolísek! V 63. minutě skončila nenápadná akce domácích hlavičkou Šupáka a balón obloučkem zapadnul do branky hostů přes bezmocného Bolka – 1:1! Hned o minutu později prošel po pravé straně domácí obrany Strakoš, jeho centr našel podél padajícího Kameníka nabíhajícího Býmu, ale ten ho ani špičkou kopačky do branky nedostal. V 67. minutě rozehráli hosté rohový kop, hlavička Romaněnka však o chlup minula levou šibenici. Hosté se neradovali z gólu ani v 73. minutě, Strakoš „nabil“ Rubému, ale toho zradila střelecká muška. Vedoucí gól měl na svých kopačkách Šupák, ještě teď určitě nechápe, jak dokázal jeho tutovku v 77. minutě zlikvidovat bravurním zákrokem Bolek! Z gólu se neradovali ani Labuda v 80. minutě a Pecuch v 87. minutě, a tak skončilo toto drama bez vítěze!

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Nakonec ta remíza odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. My jsme začali špatně, laxně, myslel jsem si, že jsme ještě asi v kabině. Pak se začal náš výkon pomalu zvedat, škoda, že jsme nevyrovnali už v 1. poločase. No a 2. poločas byl boj. Šance byly na obou stranách, mohli jsme vyhrát i prohrát, takže ta remíza je asi spravedlivá.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: V dnešním utkání jsme si vytvořili nadstandardně asi šest gólovek, bohužel nedokázali jsme zvýšit na 2:0. Soupeř vyrovnal šťastným gólem, pak si vytvořil další šance, při kterých nás výtečně podržel gólman Bolek. Dnes jsme šli za vítězstvím mnohem víc, musím pochválit celé mužstvo za předvedený výkon, ale bohužel díky malé gólové produktivitě si myslím, že jsme dva body ztratili.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Furik [-] (62. N. Tilkeridis [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (68. P. György [-] ) , P. Navrátil [-] , T. Šupák [-] , R. György [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , P. Ondruška [-]

FC Dolní Benešov
P. Bolek [-] - J. Řezníček [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] , J. Býma [-] (70. M. Pecuch [-] )

ŽK: 47. T. Moravec .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:27
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas, ve kterém nevidím favorita.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:49
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích