M. Šrom 13.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

14.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice zvládly zápas v Hulíně


Branky


16

Spartak byl po vítězství v Hodoníně v nadějné pozici. Dotáhl se na soupeře z klidnějších vod tabulky. K tomu, aby jeho postavení bylo ale ještě lepší, bylo potřeba na bodový zisk z Hodonína navázat a přidat další body v tabulce. V cestě však stál celek ze špičky tabulky FC Odra Petřkovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se dá rozdělit do dvou rozdílných částí. V té první měli domácí více ze hry. Hodně jim k tomu pomohl dobrý úvod. Nejprve se Michal Šrom v 8. minutě protáhl do pokutového území, jeho zakončení ale zblokoval vracející se obránce Petřkovic.

O poznání lépe dopadla akce Michala Šroma v 12. minutě. Důrazný záložník Spartaku napřáhl ze šestnáctky a parádně vymetl šibenici brány hostí. Proti takové střele brankář Chmiela neměl šanci zasáhnout 1:0.

Nadějně se vyvíjela i šance Tomáše Pospíšila v 19. minutě. Při zakončení z otočky nicméně tísněný útočník Hulína netrefil míč ideálně a ten tak skončil mimo branku.

Petřkovice v první půli moc neohrožovali naši bránu, v níž tentokrát stál Radim Unger. V 32. minutě zkoušel jeho pozornost Baranek, se střelou doprostřed brány však neuspěl.

V 38. minutě si naopak pěknou střelu připravil Spartak, když po odvráceném rohu v obtížné situaci napálil míč na branku Erik Sedláček, míč jen prosvištěl vedle branky hostů.

Tečku za první půlí poté udělala další spíše lehčí střela hostujícího kapitána Baranka v 46. minutě, se kterou Radim Unger problém neměl.

Nadějný výsledek pro Spartak však nepřečkal 10 minut druhé půle. 

Běžela 53. minuta, hosté podnikli po straně útok. Szotkowski křížnou přihrávkou před bránu vybídl ke střele nabíhajícího Kaniu a ten srovnal skóre na 1:1.

Prakticky vzápětí se Petřkovice ujaly vedení, když právě Szotkowski zkrátka napálil míč k tyči 1:2.

Další zásah hosté mohli přidat v 58. minutě při dalším brejku, kdy proti Rychlému vyběhl včas Unger a šanci zlikvidoval. 

O chvilku později však Petřkovice přece jen přidaly i tu třetí branku, když znovu Szotkowski v 59. minutě výstavně napálil míč pod břevno na 1:3.

Tím bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Spartak se snažil s výsledkem něco udělat, snažil se, bojoval, ale marně. Nejblíže brance byl v 63. minutě, kdy akci potáhl Michal Šrom, jeho přihrávku zužitkoval Koláčný ke střele, kterou obrana Petřkovic zblokovala.

Naopak to byli hosté, kdo mohli naše konto ještě více zatížit. V 80. minutě neproměnil Szotkowski svůj výpad po straně v další branku a v 90. minutě opět Szotkowského střelu vyrazil Unger.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Po prvním poločase to vypadalo, že můžeme na domácím hřišti naplno poprvé bodovat. Ale po nepochopitelných chybách jsme utkání nakonec nezvládli. Výsledek mě hodně mrzí.




Sestavy


SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - T. Pospíšil [-] , E. Sedláček [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] (65. A. Bahounek [-] ) , J. Koláčný [-] (74. V. Rožek [-] ) , T. Josl [-] , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] (79. M. Minář [-] ) , M. Šrom [-] , M. Tureček [-]

FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - P. Tobiáš [-] (65. M. Telnar [-] ) , M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , P. Chlopek [-] (40. J. Ptáček [-] ) , D. Smékal [-] (87. D. Mládek [-] ) , R. Plesník [-] , L. Kania [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , M. Velner [-]

ŽK: 81. T. Josl - 16. P. Chlopek .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:27
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hulín už na tom není tak špatně, ale Petřkovice hrají výborně a v Hulíně vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:49
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza