0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez dostal podruhé doma čtverku


Branky


15

Utkání ve Valašském Meziříčí svedlo dohromady dva týmy, kterým první třetina soutěže moc nevyšla. Hrálo se tak o velmi důležité body, které mohly promluvit do dalšího postavení obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas samotný podle toho také vypadal. Na obou tymech bylo poznat, že nechtějí udělat chybu, kterou by museli později dohánět. Fotbalověji si počínal ale Spartak. Domácí hrozili ze standardních situací a to zejména z vynikajících autů kapitána Tomáše Deklevy, jehož dlouhé míč nahrazovaly centry. Každý aut tak znamenal nepříjemný centr v pokutovém území.

V první půli měl nepatrně navrch náš tým. Také si připravil první vážnou šanci, kdy se uvolnil před pokutovým území Michal Šrom, našel nabíhajícího Václava Ondřejku, jehož střelu ale domácí brankář Pobořil vyrazil.

Další výraznou akci viděli diváci až v 27. minutě, to jsme zahrávali přímý kop, který Ondřejka namířil jen vedle branky.

Třetí výrazný moment Spartaku přišel ve 43. minutě, to se proháčkoval středem domácí obrany Erik Sedláček, ale i jeho zakončení brankář Pobořil vyrazil. 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhé půle nastoupil ale Spartak ještě s větším odhodláním a pomohl mu i vítr, který ve druhém poločasu foukal jeho hráčům do zad.

K tomu se přidalo i tolik potřebné štěstí. V 53. minutě domácí špatně přihráli zpět domácímu brankáři, který na míč nedosáhl a dotírající Ondřejka míč uchopil a uklidil jej do sítě 0:1

Za minutu to pro nás bylo ještě veselejší, když ke střele natáhl z 20 metrů Jirka Koláčný a trefil se parádně k tyči 0:2.

Povzbuzený Spartak ovládal hřiště a mohl přidat další trefy. V 61. minutě namířil svoji střelu vedle zadní tyče domácí branky Erik Sedláček. 

O deset minut později však pronikajícího Sedláčka domácí poslali v pokutovém území k zemi a rozhodčí Mayer po poradě s asistentem Vejtasou ukázal na penaltový puntík. Pokutový kop proměnil Václav Ondřejka a Spartak zvýšil vedení na 0:3.

K vidění i tak bylo dost dalších akcí. V 74. minutě brankář Pobořil vyrazil střelu Michala Šroma. V 76. minutě naopak na druhé straně po akci Bartozela zakončil vedle brány Vrána. 

V 88. minutě poté Koláčný vyvezl míč k pokutovému území pro Rožka, ten vysunul Tomáše Pospíšila,který trefou na zadní tyč pojistil naše vedení na 0:4.

Tečkou za zápasem byla akce Michala Šroma v 89. minutě, jeho obstřel brankáře se ale nevlezl do branky.

Spartak tak z utkání bere 3 body, které mu pomohly přiblížit se k týmům před ním.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Ve větrném počasí oba týmy dávaly pozor na chybu a nechtěly inkasovat jako první. V prvním poločase jsme měli dvě výborné šance na skorování, kdežto domácí hrozili pouze ze skrumáží po házených autech. Začátek druhého poločasu nám vyšel, po chybě obrany jsme se ujali vedení, přidali jsme druhý gól a potom jsme utkání zcela ovládli. Kromě dalších branek jsme měli ještě i několik jiných příležitostí a domácí jsme vůbec k ničemu nepustili. Vítězství je důležité. Potvrdili jsme jím vítězství nad Brodem z minulého týdne. Doufám, že z tohoto zápasu si zase něco odneseme do příštího zápasu, kdy nás čeká těžký zápas s Uničovem.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - T. Dekleva [-] , R. Michálek [-] , A. Michálek [-] - K. Pospíšil [-] , D. Pěnička [-] , O. Bartozel [-] (79. I. Pop [-] ) , V. Žilinský [-] - M. Šichor [-] (72. Š. Vrána [-] ) , P. Furmánek [-] (55. J. Matyáš [-] ) , M. Výmola [-]

SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - E. Sedláček [-] (81. V. Rožek [-] ) , J. Zlámal [-] , M. Tureček [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-] (39. M. Vyskočil [-] ) , J. Oulehla [-] , M. Šrom [-] , A. Bahounek [-] (64. T. Pospíšil [-] ) , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 65. K. Pospíšil , 69. J. Matyáš , 78. T. Dekleva - 81. J. Koláčný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mayer Jan - VOSTREJŽ Ivan, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: remíza

Tomuhle zápasu bude slušet remíza.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích