0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vyškově diváci branku neviděli


Branky


15

Kroměříž si odvezla z Vyškova bod za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na špatném hrbolatém terénu na stadioně Městského fotbalového klubu Vyškov se představila Hanácká Slavia Kroměříž. Na suchém hřišti plném nerovností se špatně kombinovalo a necelých tři sta diváků, kteří na zápas dorazili vidělo utkání plné nepřesností a hlavně bojovnosti. Vyškov měl opicky míč častěji na svých kopačkách a hostující Kroměříž dobře bránila a čekala na své příležitosti, aby se mohla vydat do brejku. V prvním poločase diváci neviděli žádnou velikou šanci ke skórování a tak byl vyrovnaný souboj po pětačtyřiceti minutách nerozhodný 0:0.

Ve druhém poločase už začali hrozit oba celky. Nejprve mohl domácí poslat do vedení Ondřej Vintr, který ale míč v dobré pozici vůbec netrefil. Potom se vyškovští dostali k hlavičce, která už mířila do branky a i překonala brankáře Flodera, ale na brankové čáře byl skvěle postavený Motal a míč na poslední chvíli odvrátil. A tak mohl nakonec strhnou vítězství na stranu Kroměříže kanonýr Jan Silný. Ten šel pět minut před závěrečným hvizdem do brejkové situace a měl dost času na střelu, to ale prováhal a nakonec přece jenom vypálil, ale domácí obránce jeho střelu stačil zblokovat a tak utkání skončilo bez branek. Kroměříž ale uhájila druhém místo v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Terén ve Vyškově nebyl nejlepší a nesvědčil kombinačnímu fotbalu. My jsme hlavně po hodině hry začali ztrácet hodně balonů a to i těch jednoduchých. Bod ale z půdy dobrého soupeře bereme.



Sestavy


MFK Vyškov
D. Kunický [-] - M. Cvijović [-] , D. Němeček [-] (79. R. Látal [-] ) , M. Tijani [-] , P. Zavadil [-] - L. Lahodný [-] , P. Dovhanyuk [-] (46. L. Vychodil [-] ) , M. Matocha [-] , O. Vintr [-] , M. Sečkář [-] - M. Vintr [-] (72. M. Arsič [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - P. Hloch [-] , A. Dvořák [-] , T. Jeleček [-] (88. M. Hirsch [-] ) , T. Matoušek [-] - D. Krhut [-] , T. Okleštěk [-] (90. D. Šmerda [-] ) , L. Motal [-] , M. Cupák [-] , M. Mlýnek [-] (69. V. Mlýnek [-] ) - J. Silný [-] -

ŽK: 10. M. Vintr , 24. O. Vintr , 76. M. Matocha - 34. T. Matoušek , 89. M. Cupák .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: Mikeska Karel - RICHTÁR Jaromír, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tohle může být pěkný zápas s hodně góly. Vidím to na remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza