2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 15:30

9.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nevyhrál, derby zůstalo bez vítěze


Branky


20. V. Mozol , 86. M. Foltyn - 9. P. Rubý , 50. F. Labuda
14

Po několikaleté přestávce naservíroval los MSFL divákům s napětím očekávané „Prajzské derby“. Po závěrečném hvizdu rozhodčího lze označit toto derby jednoznačně nejen jako bojovné, ale téměř jako bratrovražedné!!! V kádrech obou mužstev se to hemží hráči, kteří jsou spojeni působením v obou klubech. Na hrací ploše to však od první minuty vypadalo jako boj „muže proti muži“. Od kopaček především domácích hráčů nelétaly jenom jiskry, ale po jejich zákrocích se sestava hostů v průběhu 1. poločasu výrazně změnila. Posuďte sami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvním ošetřovaným hráčem hostů byl už v 1. minutě po zákroku Jančíka Gebauer. Bylo znát s jakou taktikou domácí začali zápas. Napětí ještě vzrostlo, když po kiksu domácího kapitána poslal hosty v 9. minutě do vedení parádní střelou do levé šibenice Rubý – 0:1. Domácí prahli po vyrovnání. Bleskový brejk zakončil De Carvalho přízemním centrem podél celé branky a Mozol ve 20. minutě srovnal stav na – 1:1. Domácí povzbuzeni tímto gólem ještě zvýšili svůj tlak. Ve 32. minutě si naskočil na centr Málka Foltyn, ale jeho prudká hlavička se mezi tyče nevešla. Rychlonohý De Carvalho předvedl ve 33. minutě ukázkové sólo, ale brankář Bolek ho fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost! Ve 36. minutě skončil zápas pro hostujícího Býmu, s nakopnutým levým kotníkem to dále nešlo. Než stačili hosté vystřídat odvrátil Haas obětavým zákrokem gólové nebezpečí po střele Málka. Pořádně „nakopáno“ dostal ve 40. minutě bez karetního trestu hostující kanonýr Labuda! Další pohromu zažili hosté ve 45. minutě. Po důrazném souboji odvezla „Záchranka“ Ronce s krvavou hlavou na „šití“ do nemocnice! Hostující lavička tak značně prořídla…. 

Ve 2. poločase ubylo bojovnosti, výrazně přibylo fotbalovosti! Hosté v 50. minutě znovu rozebrali obranu domácích, od Řezníčka se dostal balón na kopačky Labudy a ten potvrdil roli kanonýra – 1:2! Od další pohromy zachránil domácí gólman Kodeš, když dělovku Labudy vyrazil v 57. minutě na rohový kop. Hlučínští stupňovali svůj útočný tlak. V 65. minutě už diváci jásali gól, ale brankář Bolek se znovu zaskvěl parádním zákrokem a s pomocí tyče zabránil jistému gólu. Za odměnu dostal v následné skrumáži pořádně „naloženo“, ale po ošetření v utkání statečně pokračoval. V 73. minutě spálil vyloženou šanci na vyrovnání, po krásném centru Dostála, Massaniec, jeho hlavička cíl minula…. Konečnou podobu výsledku a následnou dělbu bodů tak dal v 86. minutě hlavičkující Foltyn po rozehraném rohovém kopu – 2:2. Znovu se tak potvrdilo, že favorit v derby nevyhrává…… 

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Typické derby před dobrou návštěvou, místy až moc vyhrocené. Zbytečnými góly v začátku obou poločasů jsme se dostali pod tlak a dali soupeři šanci. Vlastními chybami jsme se připravili o výhru, a tak skončil zápas nakonec dělbou bodů

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Viděli jsme až nečekaně vyhecované derby utkání s několika doslova likvidačními zákroky. My jsme byli blízko vítězství, gól v samotném závěru, a ještě k tomu zbytečný, protože se mělo kopat vlastně z druhé strany mrzí dvojnásob. Musím však uznat, že nás domácí herně hlavně ve druhém poločase přehráli, a tak z celkového pohledu na zápas je nakonec remíza spravedlivá



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Massaniec [-] , T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , V. Mozol [-] , J. Málek [-] - K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-] , C. De [-] , K. Jančík [-] (45. T. Dostál [-] )

FC Dolní Benešov
P. Bolek [-] - A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , M. Ronec [-] (45. J. Řezníček [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] , J. Býma [-] (40. D. Skroch [-] )

ŽK: 1. K. Jančík , 46. R. Štefek , 61. J. Málek , 92. C. De - 44. D. Skroch , 88. T. Moravec , 91. P. Rubý .
Počet diváků: 429. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - DROZDY Luboš, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžko tipovat. Dolní Benešov nehraje špatně a výsledkově je na tom lépe venku. Proto zkusím remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích