M. Šrom 71.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 10:30

9.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín poprvé vyhrál


Branky


71. M. Šrom
14

Krajské derby se vyznačovalo opatrnou hrou domácích, kteří se soustředili na to, aby nevyráběli zbytečné chyby, ty by je mohly stát cenné body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnou šanci měl Spartak v 7. minutě. Přímý kop z 18 metrů zahrával Adam Bahounek, ovšem jeho dobře umístěnou střelu vyškrábl od tyče brankář Broďanů Dostál.

Dlouhé minuty se na hřišti celkem nic nedělo a k vidění byla právě oboustranně opatrná hra obou celků.

Z této podívané diváky vytrhla 17. minuta, v níž hostující Blanař ze strany vyslal střílený centr, který skončil na tyči Ungrovy branky!

V nastoleném trendu hra pokračovala až do 32. minuty, kdy po kolmici středem utíkal sám na naši branku Broďan Erik Hradil. V ideální příležitosti však selhal a míč poslal vedle zadní tyče naší branky. 

Naopak hostující tým podržel znovu brankář Dostál v 35. minutě, kdy pohotově zlikvidoval nepříliš prudkou střelu z malého vápna.

Druhý poločas nabídl více záživnější podívané. V 49. minutě po standardní situaci Josla vrátili domácí míč před branku, odkud Broďané míč horko těžko odvraceli. 

Aktivnější Spartak se blýskl znovu v 65. minutě. Rozehrávku Brodu vystihl Tomáš Josl, přenesl míč na Erika Sedláčka, jehož zakončení Dostál znovu zlikvidoval.

Úspěch Spartaku se dostavil v 72. minutě. Jiří Koláčný na půlce vystihl přihrávku Brodu, prostrčil míč na Sedláčka, ten posunul na volného Michala Šroma, který proti vybíhajícímu Dostálovi trefil míč k tyči 1:0.

Veseleji mohlo být u domácích v 83. minutě, to když natáhl k parádní střele Erik Sedláček, ale jeho pumelici zastavilo břevno za jinak zcela bezmocným brankářem Brodu Jakubem Dostálem.

Závěrečná desetiminutovka přinesla na hřišti řadu emocí, což mohlo vyplývat z přílišné namotivovanosti některých hráčů. Speciálně se smutně blýskl hostující hráč Mančík, který na hřiště přišel v 68. minutě a za krátkou dobu pobytu vyfasoval rovnou dvě žluté karty. Vzhledem k tomu,že další červenou za taktéž dvě žluté karty obdržel i hostující hráč Erik Hradil, dohráli hosté v 9 lidech a emoce jimi cloumali ještě chvíli po zápase.

Spartak tedy zápas dovedl do vítězného konce a připsal si plný bodový zisk.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Konečně po dlouhé době víme, jak chutná vítězství. Na klucích bylo vidět, že to chtějí zlomit. Odpracovali to a myslím si, že to vítězství bylo zasloužené. U nás ta vůle byla větší a myslím si, že i ta herní převaha byla větší. Už ani neřeším, jestli jsme hráli pohledný fotbal, protože pro nás je důležité to, že jsme získali tři body. Utkání jsme tedy zvládli a doufám, že se od něho odpíchneme k lepším výsledkům. Teď musíme jet s pokorou do Valašského Meziříčí a já budu apelovat na kluky, aby si z dnešního zápasu vzali ponaučení. Myslím si, že když sami nevyrobíme hloupé chyby, i nám se těžko dává branka.




Sestavy


SK Spartak Hulín
R. Unger [-] - T. Pospíšil [-] (62. M. Minář [-] ) , A. Bahounek [-] (73. J. Oulehla [-] ) , E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] (84. V. Rožek [-] ) , J. Zlámal [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - J. Kovář [-] , M. David [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] - F. Hruboš [-] , E. Hradil [-] , V. Dolina [-] (68. M. Mančík [-] ) , M. Blanař [-] , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 47. M. Vyskočil , 56. M. Šrom , 60. J. Koláčný , 65. V. Ondřejka , 87. T. Josl , 90. R. Unger - 23. M. Blanař , 38. E. Hradil , 79. M. Mančík . ČK: 87. E. Hradil , 90. M. Mančík .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Popelák Luboš - ČERNÝ Dalibor, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Hulín sice už musí vyhrát, ale Brod má formu a bude chtít napravit zaváhání s Valmezem. Navíc Hulín bude v křeči.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů