2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z domácí nedobytné tvrze už nezbyly ani základy


Branky


16

Neuvěřitelný a skoro záhadný problém řeší nováček Moravskoslezské ligy z Dolního Benešova. Nejúspěšnější celek podle „tabulky pravdy“ na hřištích soupeřů, nedokázal ani ve čtvrtém zápase na domácím trávníku vyhrát …. Z domácí fotbalové tvrze se tak boří doslova už i základy a soupeři si v Dolním Benešově otevřeli „zlatý bodový důl“!!! Potvrzením této neuvěřitelné skutečnosti byl i dnešní zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 4. minutě potrestal hostující Matocha kiks domácí obrany a hosté vedli – 0:1. Než se domácí stačili vzpamatovat, mohlo být ještě hůř, ale po centru Němečka pálil Jeřábek ve vyložené pozici vysoko nad! Další gólovou pohromu pak odvrátil skvělým zákrokem domácí gólman Bolek v 19. minutě po přímém kopu Ondřeje Vintra.  Ve 24. minutě však hosté zvýšili   náskok po brejku Ondřeje Vintra se trefil mezi tyče Marek Vintr – 0:2!!! Domácí se však doslova na trávníku hledali, jejich největší šance na kontaktní gól, po akci Rubého s Novákem, skončila jen na horní síti už překonaného brankáře Kunického! 

Vstup do 2. poločasu byl pro hosty smolný. Ve 47. minutě se šel po 2. žluté kartě za kritiku rozhodčího předčasně sprchovat Jeřábek. Domácím začala přesilovka, ale její vývoj byl překvapivý! V 50. minutě vyšel hostům brejk a Ondřej Vintr posunul ukazatel skóre na překvapivých – 0:3!!! Tento K.O. úder rozdýchávali domácí jen velmi těžce! Domácí lavička reagovala dvojím střídáním a jiskřička naděje přece jen přišla.  V 61. minutě se báječně trefil Gebauer a snížil na – 1:3. Hosté se zatáhli na vlastní polovinu, ale v 67. minutě byli blízko dalšímu gólu, Dovhanyuka však zradila střelecká muška. V 70. minutě pak odolala branka hostů od gólové pohromy po ukázkové zadovce Moravce …  Konečnou podobu výsledku pak dal až v 90. minutě domácí kanonýr Labuda, který nevídanou střelou z přímého kopu vymetl levou šibenici hostující branky – 2:3. Víc už domácí nestihli, a tak i dále marně čekají na své první vítězství na domácím trávníku!!!

 

autor: Petr Kromer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Výborně kondičně připravený soupeř nám dal lekci, ale přesto jsme mu vítězství doslova darovali. Víme, že se od začátku soutěže dopouštíme v každém zápase nepochopitelně mnoho přímo naivních chyb, krutě za ně „platíme“ a je to pak náročné takto nepříznivý stav dotahovat. Musíme tvrdě makat v přípravě a věřit, že obrat přijde co nejdřív

MFK Vyškov
Josef Mazura - trenér Vyškova: Sehráli jsme výtečně první poločas. Po vyloučení našeho hráče za kritiku rozhodčího jsme hráli skoro celý poločas v oslabení. Přesto se nám podařilo z brejku zvýšit naše vedení o tři góly! Domácím se sice podařilo vrátit po hodině do zápasu, ale my jsme taktickou hrou jejich tlaku odolali a vezeme si domů mimořádně cenné vítězství a všechny body



Sestavy


FC Dolní Benešov
P. Bolek [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] (54. M. Ronec [-] ) , A. Karčmář [-] , J. Novák [-] (56. J. Romaněnko [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (89. D. Skroch [-] ) , M. Strakoš [-]

MFK Vyškov
D. Kunický [-] - J. Krejčí [-] , M. Jeřábek [-] , D. Němeček [-] (82. R. Látal [-] ) , M. Cvijović [-] , M. Tijani [-] - O. Vintr [-] (90. V. Novotný [-] ) , M. Matocha [-] , M. Sečkář [-] , L. Lahodný [-] - M. Vintr [-] (65. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 28. P. Rubý , 77. T. Moravec - 22. M. Jeřábek , 40. D. Němeček , 41. O. Vintr . ČK: 47. M. Jeřábek .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - ZAORAL Vít, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Toto bude vyrovnaný zápas a pokud Vyškov bude proměňovat šance, tak si může něco odvést. Dolní Benešov ale zatím prokazuje kvalitu a myslím, že vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích