0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod překvapivě ztratil


Branky


16

Druhý tým tabulky nedokázal vstřelit gól předposlednímu Valmezu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valašské Meziříčí, které je na předposledním místě Moravskoslezské fotbalové ligy přijelo na půdu Uherského Brodu, který je naopak největším příjemným překvapením letošní sezony a před tímto utkáním se nacházel na druhém místě tabulky, značně posíleno. V jeho dresu se nově objevili Dekleva, Šichor a Michálek. V prvním poločase měl nicméně domácí celek více ze hry, ale neměl nějaké pořádné šance. Valašské Meziříčí se dobře bránilo. Samo dokázalo nastřelit horní konstrukci domácí Horáčkovy branky, ale i kdyby byla střela přesnější, tak by branka neplatila, protože byl odmávaný a následně i odpiskaný ofsajd. Do šaten tak šli hráči Uherského Brodu i Valašského Meziříčí za bezbrankového stavu. 

Ve druhém poločase se obraz hry trošičku změnil. Už neměli o tolik více ze hry domácí broďané, ale už hrálo více i hostující Valašské Meziříčí. Ale ani jeden z týmů se na těžkém terénu, na kterém nebylo snadné moc kombinovat, nedostával do šancí. hrálo se hlavně mezi šestnáctkami obou celků. Ani ve druhém dějství se tak diváci v Uherském Brodě v tomto krajském derby branky nedočkali a zápas skončil bezbrankovou remízou. Uherskému Brodu se to stalo vůbec poprvé v sezoně a přišel kvůli tomu o druhé místo v tabulce, když jej přeskočila Kroměříž. Pro Valašské Meziříčí se nic nezměnilo a je nadále předposlední.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Je to pro nás asi ztráta. Hlavně kvůli tomu, že my jsme byli druzí a soupeř předposlední. Valašské Meziříčí ale posílilo a věděli jsme, že to nebude lehké. Na tom terénu to poté byla spíše kopaná.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Horáček [-] - L. Nevařil [-] , M. David [-] , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] (11. J. Kovář [-] ) , E. Hradil [-] , M. Mančík [-] (67. V. Dolina [-] ) , M. Blanař [-] , R. David [-] , F. Hruboš [-] - Š. Chwaszcz [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - A. Michálek [-] , T. Dekleva [-] , R. Michálek [-] - V. Žilinský [-] , K. Pospíšil [-] , O. Bartozel [-] , D. Pěnička [-] , Š. Vrána [-] (68. J. Matyáš [-] ) - M. Výmola [-] (33. P. Furmánek [-] ) - M. Šichor [-] (78. M. Gajdoš [-] )

ŽK: 60. Š. Chwaszcz - 14. R. Michálek .
Počet diváků: 313. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ČERNÝ Dalibor, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak. Uherský Brod zatím nejpříjemnějším překvapením letošní sezony. Valmez má úplně opačné starosti a v Brodě prohraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích