2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 10:15

6.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov konečně doma vyhrál


Branky


17

Díky druhému poločasu vyhrál Uničov nad Vyškovem 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na první vážnější akci do čtrnácté minuty. V té odvrátila hostující obrana centr Vichty pouze k Seibertovi, kterž z dvaceti metrů napřáhl, ale mířil jen těsně vedle. Ve zbytku poločasu sledovali diváci vyrovnaný zápas. Mírně navrch měl domácí Uničov, ale žádnou velkou šanci si již nevypracoval. Šance nepřišla ani na druhé straně a tak šli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

Vyškovský trenér Jan Trousil reagoval na průběh hned dvojím střídáním. Tři minuty po změně stran získal Vyškov římý kop z dvaceti metrů. K jeho exekuci se postavil Vintr, ale těsně přestřelil břevno Spurného branky. O minutu později přišel šok. Odkop Seiberta prodloužil Tijani ke svému brankáři Kunickému, který si ale prvním dotekem dal balón daleko od nohy, čehož využil Aleš Krč a byl u míče dříve než Kunický a míč poté uklidil do odkryté branky. Uničov se tedy dostal do vedení z ničeho. V 76. minutě zasáhl proti střele z velkého úhlu Kunický. Ve druhém poločase měl několik dobrých průniků o levé straně Jeřábek. Do zakončení se dostával i Krč, ale na pojištění vítěztví čekali svěřenci Dušana Žmolíka do 85. minuty. V té se dostal míč ze středu hřiště do prava na Seiberta a ten centroval na Krče, jehož hlavičku vytáhl skvělým zákrokem Kunický, ale u míče byl první Jeřábek a doklepl jej za ležícího Kunického. Domácí obránci k vyraženému balónu vůbec nedobíhali. Uničov tak definitivně potvrdil své vítězství 2:0 a jsou to pro něj první domácí góly a vstřelil doma i první góly.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Se zápasem jsem spokojený. Byl to těžký soupeř. Potřebovali jsme udělat body za každou cenu. Je to poprvé co nám na domácím hřišti vyšel druhý poločas. Bylo důležité, že jsme po vstřeleném gólu nepolevili.




Sestavy


SK Uničov
Š. Spurný [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , O. Seibert [-] , R. Vejvoda [-] - P. Jeřábek [-] , J. Svoboda [-] , M. Antl [-] (86. D. Dostál [-] ) , T. Binar [-] , J. Vichta [-] (89. T. Komenda [-] ) - A. Krč [-]

MFK Vyškov
D. Kunický [-] - J. Krejčí [-] (46. P. Dovhanyuk [-] ) , D. Němeček [-] (63. M. Arsič [-] ) , P. Zavadil [-] , M. Jeřábek [-] - D. Přerovský [-] , O. Vintr [-] , L. Vychodil [-] , M. Matocha [-] (46. M. Tijani [-] ) , L. Lahodný [-] - M. Vintr [-]

ŽK: 68. R. Bala - 74. D. Přerovský , 76. O. Vintr , 78. M. Arsič , 89. M. Vintr .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Popelák Luboš - VOSTREJŽ Ivan, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžko tipovat. Uničov má kvalitu, ale výsledkově ji moc nepotvrzuje. Tento zápas může skončit jakkoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů