C. De 68.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice rozhodly v prvním poločase


Branky


68. C. De - 29. J. Hladík , 40. J. Šohaj , 43. J. Slaný , 58. J. Hladík
17

Tři góly v první půli a výhra 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř po půl hodině hry, ve 29. minutě se dostaly hostující Otrokovice do vedení. Míč se díky třem přihrávkám dostal z pravé strany na tu levou, kde byl Jan Hladík, který si míč lehce navedl na pravou nohu a vyálil z dvaceti metrů přes dva branící hráče na zadní tyč. Brankář Kolenko si sice na míč sáhl, ale vytěsnit jej nedokázal. Ve čtyřicáté minutě se prodral jeden z hostujících hráčů na levé straně do vápna až k brankové čáře, odkud v tísni poslal střílený centr před branku, kde trefil nabíhajícího Jana Šohaje, který dostal míč do odkryté branky. O tři minuty později už to bylo 0:3, to když se k sólu nadchl hráč na pravé straně a dostal se přes tři hráče až do vápna před brankáře Kolenka, před kterým poslal po zemi přihrávku na levou stranu na nabíhajícího Jakuba Slaného, který už měl jednoduchou práci a stanovil poločasové skóre 0:3.

Hlučín reagoval na průběh dvojitým poločasovým střídáním. Moc to nepomohlo, protože v 58. minutě přidaly Otrokovice další branku. Po rychlém brejku tři na dva se dostal míč do prava, odkud přišel oblouček na zadní tyč, kde byl Jan Hladík, který jej dokázal tak tak dostat do sítě. V 67. minutě se po akci z pravé strany dostal De Carvalho až do vápna, kde si narazil z jedním ze spoluhráčů a tváří v tvář Semankovi poslal míč po zemi právě kolem brankáře a stanovil tak konečné skóre tohoto zápasu, který ovládly hostující Otrokovice poměrem 4:1. Domácí Hlučín tak nečekaně doma ztratil všechny body.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Jan Šohaj - hráč Otrokovic: Chtěli jsme tady vyhrát a to se nám povedlo. Jsme za to rádi. O vítězi utkání jsme rozhodli už v prvním poločase a ten druhý se potom už jenom dohrával. Musíme ty body příště doma potvrdit.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , T. Vengřinek [-] , J. Massaniec [-] (46. K. Hudeczek [-] ) , J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , V. Mozol [-] , J. Málek [-] - R. Štefek [-] (46. M. Krejčí [-] ) , C. De [-] , K. Jančík [-] (80. A. Fojtík [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - M. Skwarczek [-] , M. Vašulka [-] , J. Hladík [-] , J. Šohaj [-] (59. J. Kiška [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Slaný [-] (76. M. Fiala [-] ) , L. Křivánek [-] (63. T. Mlýnek [-] ) , F. Markovič [-] , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

ŽK: 41. V. Heinik , 61. K. Hudeczek , 83. A. Fojtík - 78. M. Fiala .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Páral Roman - KŘEPSKÝ Michal, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích