2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okleštěk vystřelil Kroměříži tři body


Branky


17

Dva góly Tomáše Oklešťka znamenaly výhru 2:0 nad Hodonínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hanácká Slavia se dostala poměrně rychle do vedení. V osmnácté minutě dostal míč na středu Tomáš Okleštěk a přidržel si jej, udělal dvě kličky, zasekávačku a z hranice velkého vápna poslal míč levačkou po zemi k pravé tyči hodonínské brány. Hostující brankář Záleský nestačil ani reagovat a Kroměříž vedla 1:0. Minutu před závěrečným hvizdem prvního poločasu měli domácí šanci na přední tyči, když přišel centr z levé strany. Gól z toho nepadl, ale k odraženému míči si doběhl znovu Tomáš Okleštěk a svým druhým gólem v zápase poslal Hanáckou Slavii do dvoubrankového trháku, se kterým šli její hráči i do šaten.

Ve druhém poločase se diváci mnoha šancí nedočkali. Sedmnáct minut řed závěrečným hvizdem mohli domácí zvýšit náskok na tři branky. Po průniku do velkého vápna byl na zadní tyči úplně volný jeden z domácích hráčů, který ale nedokázal míč usměrnit do úplně odkryté branky hostujícího celku. Kroměříž ale i přesto vedla 2:0 a skóre se už do konce zápasu neměnilo. Posunula se tak na čtvrté místo tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy, na kterém je s dvanácti body a ztrácí bod na vedoucí duo Líšeň, Uherský Brod. V dalším kole se představí na hřišti Petřkovic, které jsou na sedmém místě tabulky s deseti body.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - asistent trenéra Kroměříže: Udělali jsme změny v sestavě. Začátek zápasu jsme úplně nechytili, ale potom jsme byli lepším mužstvem. Hráli jsme kompaktně a předvedli jsme dobrý týmový výkon. Doufám, že v tom budeme pokračovat.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , A. Dvořák [-] , T. Jeleček [-] - D. Krhut [-] (89. D. Šmerda [-] ) , T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] , M. Mlýnek [-] , L. Motal [-] (85. J. Navrátil [-] ) - V. Marchuk [-] (70. M. Hirsch [-] )

FK Hodonín
D. Záleský [-] - P. Fojtík [-] (46. M. Opina [-] ) , P. Dione [-] , R. Vaďura [-] , P. Šustr [-] , R. Sasín [-] , L. Mareš [-] , T. Novotný [-] (62. J. Kosorin [-] ) , J. Hesek [-] , T. Ťok [-] (79. L. Michna [-] ) , M. Flasar [-]

ŽK: 88. T. Matoušek - 56. T. Novotný , 80. P. Šustr .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KULIČKA Radek, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž půjde do utkání v roli favorita a tu potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích