2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2018 17:00

6.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez porazil Líšeň


Branky


17

Líšeňští fotbalisté prohráli ve Velkém Meziříčí 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo k vidění utkání plné pohybu, hezkých fotbalových kombinací a také příležitostí k zakončení. Ve 4. min přiklepl Pavel Simr míč Radimovi Šutovi, jeho střelu Vítek vyrazil, Michal Bouček se k zakončení nedostal. V 6. min Pavel Simr vybídl k zakončení Robina Demetera, jeho střela postrádala přesnost. V 7. min našel Přichystal dlouhým míčem ve vápně Machálka, jeho střelu zblokoval Michal Bouček. V 10. min se na hranici vápna uvolnil Krška, našel volného Filu, který domácí bránu těsně minul. V 11. min rozehrál přímý kop z 25-ti metrů Robin Demeter, hostující obrana centr odvrátila. Ve 14. min zachytil Pavel Simr špatný odkop Vítka, volného Petra Dolejše bohužel nenašel. V 15. min rozehráli domácí aut, Pavel Simr míč rozehrál na obránce, ale míč zachytil Fila, na hranici vápna našel volného Kršku, který přesnou střelou na zadní tyč překonal Rosťu Krubu 0:1. V 18. min hledal Krška ve vápně volného Přichystala, míč zachytil pozorný Rosťa Kruba. V 19. min pronikl do vápna Přichystal, jeho střelu k tyči Rosťa Kruba vyrazil. Ve 24. min poslal Pavel Simr do úniku Robina Demetera, který svoji šanci proměnil 1:1. Ve 29. min přímý kop Robina Demetera ze 30-ti odvrátila obrana na rohový kop, ten rozehrál Petr Dolejš, míč se dostal k Pavlovi Mezlíkovi, jeho střelu obrana zblokovala, následnou střelu Robina Demetera vytlačil Vítek na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, na vápně našel Pavla Mezlíka, jeho střela z voleje bránu minula. Ve 32. min Radim Šuta hledal Pavla Mezlíka, ten ve skluzu poslal míč na Davida Komínka, který střelou k tyči překonal Vítka 2:1. Ve 33. min našel Krška ve vápně Fallu, ten bránu těsně minul. Ve 37. min Machálek vybídl k zakončení Demetera, jeho střela postrádala přesnost. Ve 40. min našel Pavel Simr volného Robina Demetera, ten bránu hostů přestřelil. Ve 43. min zahrávali hosté přímý kop z 25-ti metrů, centr Zapletala odvrátil Honza Šimáček do bezpečí. Ve 45. min přímý kop z boku vápna rozehrál Krška, míč odhlavičkoval Michal Bouček. A tak šli do kabin spokojenější domácí.

Druhý poločas již tolik fotbalové krásy nepřinesl, na hřišti se přitvrdilo v osobních soubojích, ale i tak si příznivci obou celku nenudili. Ve 46. min našel Pavel Mezlík volného Robina Demetera, jeho centr odvrátila obrana hostů na rohový kop. Ten rozehrál Robin Demeter, hlavička Pavla Simra šla kousek na horní břevno. Ve 49. min se uvolnil Petr Dolejš, hledal ve vápně Pavla Simra, míč odhlavičkoval Černín. V 51. min nebezpečný průnik Přichystala zastavil Jan Šimáček. Následný centr Falla našel Filu, jeho střela šla nad domácí bránu. V 52. min roh Kršky našel Černína, jeho střelu hlavou odhlavičkoval Patrik Mucha. V 58. min po souboji Bednáře s Pavlem Mezlíkem musel hostující hráč střídat. V 60. min našel Pavel Simr ve vápně Pavla Mezlíka jeho střelu na bránu zastavil rukou Fall, rozhodčí zákrok jako porušení pravidel neposoudil. V 61. min nebezpečně z hranice vápna vystřelil Zapletal, střelu do horního růžku vytlačil Rosťa Kruba na rohový kop, ten rozehrál Krška, hosty v další aktivitě zastavil útočný faul na Pavla Simra. V 63. min po průniku Petra Dolejše rozehrál jmenovaný rohový kop, nikdo ze spoluhráčů na centr nedosáhl. V 69. min kopali hosté přímý kop, přetažený centr Demetera nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 70. min nebezpečný protiútok hostů zastavil Michal Bouček. V 71. min pronikl po křídle Přichystal, před bránou hledal Demetera, který Rosťu Krubu nepřekonal. V 77. min vystřelil z hranice vápna Přichystal, Rosťa Kruba si z jeho zakončením poradil. V 84. min vybojoval míč Eda Smejkal, posunul ho na Pavla Simra, ten hledal volného Petra Dolejše, obrana hostů přihrávku zachytila. V 85. min vystřelil z 22-ti metrů Černín, bránu přestřelil. A tak se radovali domácí hráči, kteří připravili první porážku v sezóně.

zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Druhý poločas již tolik fotbalové krásy nepřinesl, na hřišti se přitvrdilo v osobních soubojích, ale i tak si příznivci obou celku nenudili. Ve 46. min našel Pavel Mezlík volného Robina Demetera, jeho centr odvrátila obrana hostů na rohový kop. Ten rozehrál Robin Demeter, hlavička Pavla Simra šla kousek na horní břevno. Ve 49. min se uvolnil Petr Dolejš, hledal ve vápně Pavla Simra, míč odhlavičkoval Černín. V 51. min nebezpečný průnik Přichystala zastavil Jan Šimáček. Následný centr Falla našel Filu, jeho střela šla nad domácí bránu. V 52. min roh Kršky našel Černína, jeho střelu hlavou odhlavičkoval Patrik Mucha. V 58. min po souboji Bednáře s Pavlem Mezlíkem musel hostující hráč střídat. V 60. min našel Pavel Simr ve vápně Pavla Mezlíka jeho střelu na bránu zastavil rukou Fall, rozhodčí zákrok jako porušení pravidel neposoudil. V 61. min nebezpečně z hranice vápna vystřelil Zapletal, střelu do horního růžku vytlačil Rosťa Kruba na rohový kop, ten rozehrál Krška, hosty v další aktivitě zastavil útočný faul na Pavla Simra. V 63. min po průniku Petra Dolejše rozehrál jmenovaný rohový kop, nikdo ze spoluhráčů na centr nedosáhl. V 69. min kopali hosté přímý kop, přetažený centr Demetera nikoho ze spoluhráčů nenašel. V 70. min nebezpečný protiútok hostů zastavil Michal Bouček. V 71. min pronikl po křídle Přichystal, před bránou hledal Demetera, který Rosťu Krubu nepřekonal. V 77. min vystřelil z hranice vápna Přichystal, Rosťa Kruba si z jeho zakončením poradil. V 84. min vybojoval míč Eda Smejkal, posunul ho na Pavla Simra, ten hledal volného Petra Dolejše, obrana hostů přihrávku zachytila. V 85. min vystřelil z 22-ti metrů Černín, bránu přestřelil. A tak se radovali domácí hráči, kteří připravili první porážku v sezóně.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] (84. M. Kriegsmann [-] ) , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , J. Šimáček [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (68. E. Smejkal [-] ) , R. Šuta [-] (92. J. Polanský [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , R. Demeter [-]

SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] , J. Přichystal [-] , A. Fila [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (40. M. Zapletal [-] ) , J. Černín [-] , M. Bednář [-] (58. L. Daněk [-] )

ŽK: 54. M. Puža , 56. P. Mezlík , 60. P. Mucha , 64. P. Simr , 73. R. Demeter - 32. V. Minařík , 41. J. Hlavica , 55. J. Přichystal .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Mikeska Karel - ČERNOEVIČ Alexandr, DORUŠÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy jsou hodně kvalitní, ale Líšeň je na tom letos zatím nejlépe a myslím, že jejich touha vyhrát je k vítězství dovede.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích