2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň porazila Kroměříž


Branky


28. T. Matoušek (vl.) , 40. J. Přichystal - 67. M. Kovář
21

Utkání dvou týmů ze špice tabulky zvládla lépe Líšeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka celého utkání padla v osmadvacáté minutě. To Jakub Přichystal potáhl míč po pravé straně až k brankové čáře a následně pravačkou ocentroval. Nenašel žádného ze svých spoluhráčů vinou obraného zákroku hostujícího kapitána Tomáše Matouška, který obtavě rybičkou skočil do centru, ale zasáhl jej hlavičkou tak smolně, že jej na přední tyči uklidil do sítě. Míč zapadl přesně do šibenice branky Hanácké Slavie. Ještě do poločasu dokázal domácí celek náskok navýšit. Pět minut před změnou stran dostal míč znovu Jakub Přichystal. Tentokrát však uprostřed hřiště, kde si jej převzal a šel sám na hostujícího brankáře Kofroně, který sice vyběhl, ale Přichystal vypálil z hranice velkého vápna a jeh dělovka mířila přesně pod břevno a Kofroň na tuto střelu byl krátký. Domácí Lišeň tak šla do vedení 2:0, se kterým šla i do šaten po první pětačtyřiceti minutovce.

Ve druhém poločase vykřesali hosté jiskřičku naděje. Konkrétně to bylo v sedmašedesáté minutě. To vedli akci po levé straně a po výměně míče mezi dvěma spoluhráči přišel centr do šestnáctky, který nevypadal moc povedeně, párkrát skočil a až potom se ve skrumáži k míči dostal Maríán Kovář, který dostal míč do sítě domácích a snížil na 1:2. Hosté se ještě snažili utkání alespoň vyrovnat, ale to se jim nepovedlo a tak Líšeň v utkání zvítězila o jedinou branku 2:1. Kroměříž čeká v týdnu zajímavé utkání Mol cupu s prvoligovým Zlínem. Následně v MSFL sehraje zápas s Hodonínem. 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Úvod zápasu byl z naši strany dobrý, byli jsme aktivní a měli nějaké šance. Bohužel jsme potom inkasovali a následně soupeř využil brejk. Ve druhém poločase jsme se tlačili dopředu, ale na body to nestačilo.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Zapletal [-] (65. L. Daněk [-] ) , P. Demeter [-] , L. Fall [-] (68. V. Minařík [-] ) , J. Přichystal [-] , A. Fila [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] (87. T. Šperka [-] ) , J. Černín [-] , M. Bednář [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] (46. J. Floder [-] ) - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , J. Prajza [-] (79. M. Hirsch [-] ) - D. Krhut [-] , L. Motal [-] , M. Mlýnek [-] (56. V. Marchuk [-] ) , T. Okleštěk [-] - J. Silný [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 7. J. Hlavica , 90. V. Minařík - 37. J. Silný .
Počet diváků: 398. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - NOVÁČEK Ivo, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Líšeň zápas urve. Padne podle mě hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích