2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

14.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy mají na čele dál osmibodový náskok


Branky


20

Velmi těžký zápas čekal mužstvo Štěchovic v předposledním zápase podzimní sezony. Svěřenci trenéra Zbyňka Busty zamířili do Záp, kde na ně čekal lídr tabulky vedený trenérem Michalem Maškem. Z pohledu skóre byl rozhodující první poločas, ve kterém domácí mužstvo, v sestavě s velmi zkušenými či talentovanými hráči, dostalo už v první minutě do vedení, které udrželo. Hosté svého soupeře začali přehrávat po přestávce, ale třetí prohru v řadě odvrátit nedokázali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky odstartoval zápas ve velkém stylu a využil první šanci už v první minutě, Řehák dokázal jeden z pokusů po standardce vyrazit, ale na dorážku Matějky z blízkosti neměl nárok – 1:0. Nepříznivé skóre nemuselo vydržet dlouho, když ve 12. minutě vyrazil Busta s balonem až na půlku a nahrál Batkovi, který skvěle vyšachoval svého strážce, vyrazil zcela sám k bráně a měl čas na usměrnění balonu za Frydrycha, který si v klíčový moment na balon sáhl a přispěl k jeho cestě do zámezí. O šest minut později se dostal k centru z pravé strany Díl, ale Batka v další šanci neusměrnil balon mezi tři tyče. Dvě nevyužité šance hosty zamrzeli ve 36. minutě, když se Zápy radovaly z druhé trefy, kterou zařídil po rohovém kopu hlavičkující stoper Pávek – 2:0. Do poločasu mohlo být hůře, ale Řehák pohotovým zákrokem vychytal J. Jelínka.

 

Po přestávce se pokoušel zvýšit vedení Hašek, jeho střela, která mířila do brány, ale trefila Kučeru. Štěchovice se začaly více prosazovat a přicházely šance. V 57. minutě hlavičkoval Jakobovský mimo, Frydrych se příliš nezapotil při standardce Švejdy, ale zaskvěl se v 84. minutě, když dokázal lapit střelecký pokus Ma. Nováka. Naopak domácí Zápy své vedení nenavýšily po tečovaném pokusu Hrona či Pávka, který mířil z přímého kopu nad břevno, ale vedení z prvního poločasu udržely.

 

Zdroj: fotbalstechovice.cz



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (73. R. Jukl [-] ) , V. Svoboda [-] (86. M. Macek [-] ) , J. Jelínek [-] (65. F. Hakl [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , V. Hron [-] (79. M. Novák [-] ) , T. Jablonský [-] (90. M. Doležal [-] ) , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , J. Díl [-] (65. J. Greš [-] ) , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-]

ŽK: 67. M. Jelínek - 22. T. Pavlík , 43. M. Švejda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Raplík Lukáš - HÁJEK Robert, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:42

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích