0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí dochází dech, potřetí za sebou neskórovalo


Branky


19

Fotbalový tým Jiskry se s domácí fotbalovou sezonou rozloučil zlepšeným výkonem, kterému scházelo jediné, využití alespoň jedné příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krajské derby se hrálo před rušnou, ale sportovní diváckou kulisou, o kterou se zasloužili příznivci obou táborů. Domácí trenér provedl několik změn uvnitř obvyklé sestavy. Na beka se přesunul Pazdera, na stopera Lněnička, do středu zálohy Čech a distancovaného Faltu nahradil Brabec. Všechny změny se osvědčily, Ústí se dostalo do několika velkých šancí, ale ta koncovka. Už ve 3. min. utekl obraně Nikodem, samostatný nájezd však zakončil střelou do tyče. Rychlost Nikodema na zkušenou, ale statickou obranu soupeře platila, v 10. min. po jeho centru přestřelil z 10m Souček. Hosté si v každém poločase vypracovali vždy jednu velkou příležitost. V 13. min. nastřelil Herzán po samostatné akci z 20m břevno. Ve 25. min. znovu utekl obraně Nikodem, tentokrát nastřelil jen nohy brankáře. O minutu později se po centru zprava ocitl sám před brankářem Tichý, před střelou však uklouzl, zbytek akce obstarala obrana Sokola. V závěru úvodní části nečekaně vypálil z vápna Smejkal, z šibenice ale jeho pokus parádně vytěsnil Volšík.

 

Spokojení diváci se těšili na druhý poločas a ten je nezklamal, domácí pokračovali v dobrém výkonu, hosté s řadou hráčů s ligovými zkušenostmi jim zdárně sekundovali. V 57. min. se do šestnáctky znovu probil Nikodem i tentokrát ho Volšík vychytal. Největší příležitost hostujícího celku přišla v 73. min., v níž Herzánův centr našel na malém vápně nekrytého Štěpánka, jenž hlavou mířil těsně vedle. Závěr zápasu patřil znovu Jiskře. V 75. min. po pěkném uvolnění od Brabce neuspěl sám před gólmanem Tichý. V 87. min. střídající mladší Krátký ideálně našel ve vápně Tichého, jeho další tutovku vyrazil Volšík před Nikodema, na kterého zívala prázdná branka, ústecký „rychlík“ ale odmítl tři body, pálil nad branku.

 

Trest přišel v následném prodloužení, které se protáhlo až do osmé série, v ní neuspěl Pazdera, aby následný mečbol proměnil Motyčka. Druhý bod putuje do Živanic. 

 

Autor: JAN SKÁCEL



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (sekretář): Bez gólů to nejde, pokud ovšem dokážou svěřenci trenéra Chudého zopakovat sobotní výkon, nejsou bez šance v posledním zápasu sezony v Karlových Varech. Tento zápas se hraje v neděli 18. 11. od 10. 30 hodin.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Brabec [-] , T. Lněnička [-] , R. Tichý [-] , V. Pazdera [-] , F. Čech [-] , L. Smejkal [-] (83. M. Krátký [-] ) , P. Langer [-] , J. Souček [-] , J. Nikodem [-] , J. Chleboun [-]

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Herzán [-] , D. Petrus [-] (66. L. Polák [-] ) , M. Staněk [-] , P. Motyčka [-] , M. Ujec [-] (66. P. Štěpánek [-] ) , M. Ptáček [-] (77. L. Živný [-] ) , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , R. Gorol [-] (90. D. Pánek [-] ) , P. Košťál [-]

ŽK: 15. P. Langer , 85. M. Brabec - 11. M. Ptáček , 62. D. Petrus , 77. R. Gorol .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Janoch Marek - PATÁK Viktor, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:42

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích