0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Domácí padli gólem z ofsajdu. Fialový hnus, hodnotí to Litoměřičtí


Branky


20

Domácí jen těžko kousali, že branka padla z jasného ofsajdového postavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná sestava se nemění, a tak nastoupil Slavoj se stejnou jedenáctkou jako v předešlých dvou zápasech: v Ústí nad Orlicí a doma proti Živanicím. Již ve 4. min. se po Madejově autovém vhazování dostal k zakončení Laňka, střelu z úhlu pod břevno ale domácí brankář Ordelt s námahou vyrazil. V 11. min. se po přihrávce od Drobílka dostal téměř do šance opět Laňka, ale nechal se vytlačit k brankové čáře. Ve 14. min. to zkusil Drobílek přímo z rohového kopu a Ordelt měl znovu co dělat, aby neinkasoval.

Naopak ve 28. min. po rohu hlavičkoval domácí stoper Šustr, balon ale neměl potřebnou razanci a Havránek ho bezpečně kryl. I tak to byla jediná šance žlutomodrých v první půli.

O osudu celého utkání se rozhodlo ve 33. minutě. Čapek si vyměnil míč s Brejchou, z levé strany poslal zpětnou přihrávku na vápno, Kozel mezitím odclonil bránícího protihráče a Drobílek střelou po zemi bez přípravy trefil k tyči. Brankář Ordelt míč vyrazil před sebe a dobíhající Čapek mu ho poslal do sítě: 0:1! Domácí reklamovali ofsajdové postavení.

O čtyři minuty později si po Brejchově přihrávce naběhl do volného prostoru na levé straně hřiště Laňka, ale míč mu odskočil a o nadějnou příležitost ho zbavil skluzem Verner.

 

Tři minuty po změně stran se po kombinaci hostujícího týmu ocitl v šanci Drobílek, naběhl si až před brankáře Ordelta, avšak střelou okolo vzdálenější tyče poslal balon do zámezí. Po hodině hry si pak naběhl Drobílek na Janderův centr, střelou bez přípravy ale opět netrefil.

V 62. min. měl na kopačce vyrovnávací branku nejlepší litoměřický střelec Verner, technickou střelou z vápna ale jen těsně minul. O pět minut později Valentův náběh skončil nepřesnou střelou. Na druhé straně v 69. min. Čapkův centr jen těsně minul domácí bránu, mnoho nechybělo, aby v ní skončil.

V 77. min. vypálil zdálky Valenta a trefil přes pod břevno, Havránek však byl pozorný a míč vyrazil na roh. Po něm se pak ještě snažil o zakončení Surmaj, jenomže byl tísněn a přestřelil. K žádné další šanci se už oba týmy nedostaly, a tak si Vyšehrad přivezl čtvrtou výhru zvenku.

 

 

Zdroj: http://www.slavojvysehrad.cz

 

VIDEO



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Facebook klubu: Ať si každý udělá obrázek sám. Kdo se byl podívat, dá nám za pravdu, ze tohle je přesná definice tvrzeni - fialový hnus! Co předvedl hlavní rozhodčí a jeden z asistentů je na fotbalový kriminál! A nejhorší na tom je, že se ani nezastydí.

FC Slavoj Vyšehrad
Roman Veselý (trenér pro slavojvysehrad.cz): „Se třemi body zvenku jsme samozřejmě spokojeni, s herním projevem ale jen za první poločas, který se odbýval v naší režii. Byli jsme v něm hodně aktivní a hrálo se většinou na polovině domácích. Mohli jsme dát určitě víc než jeden gól a měli bychom větší klid. Druhá půle už byla z naší strany horší, celkově rozkouskovaná, Litoměřicko zjednodušilo svůj herní projev, začalo hrát vabank a snažilo se vyrovnat. Naštěstí jsme mu nedovolili a díky tomu dosáhli na třetí vítězství za sebou, i když bylo hodně vydřené. Za týden v posledním podzimním kole nás ale čeká velmi silný protivník s výraznými individualitami ve své sestavě: Olympia Radotín.“



Sestavy


FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - M. Štancl [-] , D. Surmaj [-] , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] , D. Dura [-] (64. L. Čajkovský [-] ) , M. Macháček [-] , M. Verner [-] , J. Chábera [-] (78. J. Grunert [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - P. Šlegl [-] , D. Šimek [-] , D. Krejdl [-] , T. Madej [-] , D. Laňka [-] (84. J. Funda [-] ) , D. Čapek [-] , R. Jandera [-] (78. M. Rataj [-] ) , F. Drobílek [-] (90. D. Hradecký [-] ) , O. Brejcha [-] , D. Kozel [-]

ŽK: 51. D. Šustr , 58. N. Husenský , 73. J. Šimkovský - 43. O. Brejcha , 76. D. Laňka , 87. J. Funda .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, URBAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:42

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů