4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 10:15

13.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písečtí obuli střelecké kopačky


Branky


20. V. Milec , 30. J. Held , 60. F. Vacovský , 82. Š. Holý
19

Písečtí fotbalisté nemají problém s vytvářením si herní převahy a vypracováváním si slibných příležitostí ke skórování, koncovka je však hodně trápila a dosud jim nedovolila posunout se na vyšší příčky v tabulce. Ve třináctém kole ČFL ale domácí hráči ukázali, že góly střílet umějí, když výrazně přehráli hosty z Litoměřic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní půlhodina sobotního střetnutí patřila týmu od Otavy, který určoval tempo hry a pohlednými akcemi bušil na obranná vrátka Severočechů. Příležitosti Martina Voráčka, Karla Kulíka a Jiřího Janušky sice ještě radostí v domácím táboře neskončily, ale první gól na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 20. minutě se k míči dostal kapitán Václav Milec, chvíli ho zpracovával a pak překvapil brankáře Ordelta dalekým rychle padajícím pokusem - 1:0.

 

Když běžela 28. minuta, vypracovávali si Litoměřičtí jeden z prvních nebezpečných útoků, jenomže nepřesná finální přihrávka jejich šanci na vyrovnání zhatila. To o dvě minuty později udeřilo opět na druhé straně a akce to byla parádní. Martin Voráček zatáhl míč po levé lajně a v ten nejvhodnější okamžik poslal geniální přihrávku zabíhajícímu Aleši Hanzlíkovi. Obránce s devatenáctkou na zádech předal štafetu Jakubu Heldovi na přední tyč a bylo to 2:0.

 

Hosté v závěrečné fázi první půle hrozili, i ty nejvyloženější tutovky však spálili a před přestávkou své psychice příliš nepomohli. Litoměřičtí se snažili kousat ještě deset minut druhého dějství, ale následně přebrali otěže znovu Písečtí. V 60. minutě přišla zřejmě rozhodující trefa, kterou po rohovém kopu zařídil hlavou Filip Vacovský - 3:0.

 

Konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě Štěpán Holý, jehož hlavu ve vápně našel Martin Voráček - 4:0. Žlutomodří dokázali k pohledné hře a dominanci přidat i branky a zaslouženě svého soupeře porazili rozdílem třídy.

 

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz

Ohlasy



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - A. Hanzlík [-] , F. Vacovský [-] , T. Benetka [-] , R. Vávra [-] - J. Held [-] (78. D. Pinc [-] ) , V. Hrachovec [-] , J. Januška [-] (76. M. Held [-] ) , M. Voráček [-] , K. Kulík [-] (69. L. Ric [-] ) , V. Milec [-] (73. Š. Holý [-] ) -

FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - . Štefko, [-] , M. Štancl [-] , D. Surmaj [-] (84. V. Karvánek [-] ) , P. Valenta [-] (60. D. Dura [-] ) , N. Husenský [-] , M. Macháček [-] (87. L. Čajkovský [-] ) , M. Verner [-] , J. Chábera [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 27. K. Kulík - 25. D. Šustr , 87. . Štefko, .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: Hájek Robert - ŠEDIVKA Ondřej, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:20

Tip: výhra hostů