3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:30

9.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci si oddechli. Po měsíce se radují z výhry


Branky


21

Domácí tým zaslouženě porazil Ústí nad Orlicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Cábelíci pozměnili sestavu i rozmístění, na hrot se k Procházkovi posunul Novák, na pravou stranu obrany Bouček a v záloze dostal šanci Dolák. Změny prospěly, od úvodu utkání se domácí tlačili do útoku, ale do pořádné šance se dostali až ve 24. minutě, když na levé straně se šikovně uvolnil Dolák, jeho zpětnou přihrávku pustil Kraus za sebe a Michal PROCHÁZKA se trefil přesně k tyči – 1:0. Za dalších 6 minut se Cábelíci radovali podruhé, Kraus rozehrál zleva trestný kop, který na hranici malého vápna prodloužil hlavou Josef BOUČEK a míč zapadl k zadní tyči – 2:0. Až do konce poločasu nepustili Cábelíci soupeře do hry, škoda jen, že střela domácího Zelenky skončila na zadní tyči a hosté další závar ubránili.

 

Do 2. poločasu vstoupili hosté s větší snahou o útočení, několikrát se jim podařilo domácí přečíslit, ale do větší šance se nedostali. V 64. chtěli domácí penaltu, když po centru Krause hlavičkoval Procházka do ruky jednoho z hostujících obránců, ale hra pokračovala. Následně pak přišla největší šance hostů, střelu zpoza velkého vápna do pravé šibenice zlikvidoval skvělým zákrokem domácí Krček. V 75. minutě přišlo pojištění výsledku, po tlaku Nováka na obranu hostů se míč odrazil k Jakubu BALŠÁNKOVI na pravou stranu šestnáctky a jeho zakončení na zadní tyč skončilo brankou na 3:0. Zbytek zápasu se již dohrál v poklidu a domácí zaslouženě získali 3 body do tabulky ČFL.

 

Zdroj: FB FK KRÁLŮV DVŮR



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (sekretář): Stejně jako v loni dokázali domácí dokonale využít brzké vstávání soupeře na odjezd k dopolednímu zápasu. Svěřenci trenéra Chudého začali zápas ospale, hráči Dvora byli u všech odražených míčů dříve, dlouho sice nedokázali svoji převahu využít, ale nakonec se přeci jen prosadili. Několik nadějných situací v pokutovém území odvrátila obrana Jiskry se štěstím do zázemí. Tu největší šanci nevyužil v 21. min. Dolák, když zblízka poslal míč těsně vedle. Ve 24. min., v okamžiku, kdy se už zdálo, že největší nápor domácích ustává, přišla několikanásobná chyba hostů při odkopech, následoval centr do vápna, kde zůstal volný Procházka, jenž z 10m nekompromisně otevřel skóre – 1:0. O tři minuty později bylo z pohledu Ústí ještě hůře, po dlouhém nákopu Balšánka do vápna, nejvýše vyskočil Bouček a jeho hlavička skončila v síti – 2:0. Ani po tomto gólu se herní projev Jiskry nezlepšil, „Cábelíci“ dále řádili a v 45. min. po dalekonosné ráně Zelenky zazvonila tyč. Pom přestávce bylo všechno jinak, hostující tým našel své tempo, jasně ovládl hru a dokazoval, že v popředí tabulky ČFL není náhodou. Už v 46. min. dělovka Součka z vápna skončila těsně vedle. Rozehrál se také Nikodem, jenž unikal svým strážcům z obou stran, ale kontaktní gól ne a ne padnout. V 55. min. gólman Krček skvěle zneškodnil tečovanou střelu Smejkala, poradil si i hlavičkou Pazdery po zpětné přihrávce Nikodema. V 65. min. se gólman Dvora vyznamenal znovu, když dokázal ze šibenice vytáhnout pěknou střelu Falty z 20m. Snaha o korekci výsledku dávala šanci soupeři k protiakcím. Ta rozhodující skutečně přišla v 75. min., kdy se po nenápadném útoku dostal k míči Balšánek, jenž z úhlu propálil gólmana Krátkého – 3:0. Po tomto gólu se sice hosté dále snažili vsítit alespoň čestný úspěch, ale bylo rozhodnuto, tři body zůstávají ve Dvoře. Ke všem zápasům se nedá cestovat na dva dny, tak snad příště. Fotbalisté Jiskry se musí dobře připravit na příští domácí zápas, který je může znovu vrátit na medailové pozice. V sobotu 13. 10. od 15.30 hod. se v Ústí představí FC Písek.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Rendla [-] , R. Novák [-] (80. T. Břížďala [-] ) , J. Bouček [-] (46. T. Bohánek [-] ) , D. Dolák [-] (68. M. Hejda [-] ) , J. Balšánek [-] (76. M. Šlapák [-] ) , T. Šebek [-] , M. Kraus [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , M. Procházka [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - R. Tichý [-] , V. Pazdera [-] (78. M. Brabec [-] ) , F. Čech [-] , L. Smejkal [-] , P. Langer [-] (46. D. Mory [-] ) , J. Souček [-] , J. Nikodem [-] , P. Falta [-] , T. Lněnička [-] , J. Chleboun [-]

ŽK: 53. T. Bohánek , 76. J. Balšánek - 54. J. Chleboun , 83. J. Souček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štrincl Pavel - SZIKSZAY Ladislav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích