2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vstřelit gól je pro Králův Dvůr problém, Domažlice uspěly


Branky


34. J. Vais , 44. P. Došlý
25

Domácí si nenechali ujít příležitost zapsat na své konto další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

O úvod zápasu se postarali domácí, kteří začali aktivněji, ale k prvnímu zakončené se dostal hostující Kraus, který však hlavou z 12 metrů Brychovu branku minul. V 8. minutě přišla první šance domácích, když Dvořák přiťukl míč nabíhajícímu Teršlovi, ale jeho střelu z malého vápna hosté srazili na roh. Po něm pak zamířil volejem z 19 metrů nad Krčkovu branku Hrubý a neúspěšný byl i Došlého centr zleva o chvíli později. Pak se chopili iniciativy hosté, ale domácí ubránili centr Krause i dva rohové kopy Balšánka. Po čtvrthodině hry se po Zelenkově centru dostal k hlavičce Hell, ale z 10 metrů mířil nad domažlickou branku. Domácí kontrovali v 21. minutě, kdy Dvořák našel nabíhajícího Došlého, ten střelou z 15 metrů našel jen tělo jednoho ze soupeřů a odražený míč poslal Kadar volejem z 18 metrů nad branku hostů. Domácí se opět ujali režie zápasu, ale při závaru před Krčkovou brankou neuspěli a hosté se odkopem ubránili, centr Hrubého zprava pak zblokovali na rohový kop a ve 27. minutě skončila Rychnovského střela rovněž na těle soupeře, aby následně zpětnou Černého přihrávku špatným zpracováním poslal Došlý vedle soupeřovy branky.

 

Neuspěl potom Hrubého centr zprava a když jej o chvilku později opakoval domácí Rychnovský, zneškodnil Dvořákovu hlavičku z 9 metrů Krček. Pak už vypukla radost domácích. Ve 34. minutě stačili hosté odvrátit Došlého tr. kop, k míči se dostal Rychnovský, který nevídanou dělovkou z 25 metrů zatřásl břevnem královodvorské branky, odražený míč přistrčil nohou Hájovský na Vaise, ten si kličkou připravil palebnou pozici a zprava z 11 metrů střelou ke vzdálenější tyči poslal domácí do vedení 1:0. Hosty branka neotřásla a ve 37. minutě po Balšánkově tr. kopu hlavičkoval z 8 metrů vedle pravé Brychovy tyče Novák a vzápětí srazil Balšánkův centr zleva Hrubý na roh. Ve 40. minutě našlápl domažlický Hrubý k dlouhému úniku po pravé straně, ale na jeho centr nikdo ze spoluhráčů nedosáhl. Domácí opět převzali iniciativu, ale Teršlův volej z 25 metrů mířil vysoko a Vaisův centr zprava stačil těsně před nabíhajícím Došlým hlavou přizvednout jeden z hostů. Aktivita domácích došla naplnění ve 44. minutě, kdy stačili hosté Kadarův centr zleva hlavou odvrátit jen k Došlému, který volejem z 20 metrů, jež stačil Krček pouze tečovat, podruhé rozvlnil za hostujícím gólmanem síť – 2:0.

 

Druhý poločas

Ve druhém poločasu fotbalových akcí ubylo, hra se odehrávala více ve středu pole, a po domácí aktivitě se ke slovu dostali hosté, aby se pak závěr zápasu dohrával v poli vyrovnaně. Ve 48. minutě po Hrubého centru zprava hlavičkoval Čihák z 12 metrů vedle královodvorské branky a stejně skončil i volej Vaise o minutu později. V 51. minutě si s Došlého přízemní střelou z 19 metrů poradil Krček a o dvě minuty později po Došlého rohovém kopu hlavičkoval z 10 metrů nad branku hostů Čihák. V 57. minutě hlavičkoval po Rychnovského centru zprava Teršl v tísni mimo Krčkovu svatyni.

 

Do velké šance se v 65. minutě dostal po Černého přihrávce domácí Došlý, který postupoval sám na brankáře, ale při pokusu o kličku mu Krček sebral míč z nohy. V 72. minutě našel hostující Hell přihrávkou Procházku, který však volejem z 18 metrů domácí branku přestřelil. O minutu později při závaru před Krčkem ve snaze o nůžky kopl Teršl do obličeje hostujícího Nováka a bylo po šanci. Domácí se pak ubránili několika centrům do své šestnáctky a závaru před Brychem, který vyřešili odkopem. V 79. minutě stačil hlavičkovat hostující Novák po Hellově centru z 8 metrů vedle levé Brychovy tyče. Když pak po Vaisově rohovém kopu hlavičkoval domácí Dvořák nad Krčkovu branku a v 90. minutě se domácí ubránili závaru před svou brankou, ozvala se píšťalka rozhodčího Melničuka, která znamenala konec zápasu a tři zasloužené body pro domácí.

 

Autor: Vojtěch Kotlan / fotbal.domazlice.cz

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - J. Teršl [-] (89. M. Bozděch [-] ) , D. Černý [-] (81. J. Sedláček [-] ) , J. Kadar [-] , P. Došlý [-] , J. Vais [-] (87. V. Fořt [-] ) , M. Hrubý [-] , M. Rychnovský [-] (85. M. Buršík [-] ) , T. Hájovský [-] , F. Čihák [-] , F. Dvořák [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Rendla [-] , R. Novák [-] , M. Šlapák [-] (77. J. Bouček [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] (75. P. Nehoda [-] ) , M. Hell [-] , M. Hejda [-] (70. D. Dolák [-] )

ŽK: 73. J. Teršl , 90. T. Hájovský .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - AUBRECHT Jan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích