3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:15

8.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Jirny se dál trápí, v Praze padly rozdílem tří branek


Branky


25

Fotbalisté Slavoje Vyšehrad figurují po deseti odehraných kolech ČFL na šestém místě tabulky s 18 body. Do souboje s Viktorií Jirny, dvojnásobným vítězem této soutěže, který ale v předvečer utkání klesl až na samotné dno tabulky, šli v sobotu 29. září v roli favorita. Splnili ji díky trefám kapitána Filipa Drobílka, Davida Čapka a Michala Rataje, a zvítězili tak 3:0. Brankář Havránek uhájil podruhé v sezoně čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedle dlouhodobě zraněných Neuberga s Krejdlem zůstal mimo hru i Laňka, a tak se Jandera objevil poprvé v základní sestavě. To ale nic nezměnilo na faktu, že nejzaměstnanějším mužem na ploše byl jirenský brankář Kafka. Ten si poradil s trestným kopem Drobílka i polocentrem-polostřelou Fundy pod břevno. Již po čtvrthodině hry ale poprvé kapituloval. Čapek přenesl hru pasem z levé na pravou stranu hřiště, kde našel Ryse. Ten odcentroval a Drobílek na malém vápně přehlavičkoval Kleina a přehodil obloučkem i brankáře Kafku: 1:0!

 

Ve 25. min. se pokusil o zakončení Jandera, blíž ke vstřelení branky měl ale o několik vteřin později Čapek, jehož ostrou ránu vykopl nohou Kafka. Ten se pak ve 37. min. „připletl“ do souboje Helda s Čapkem a chvíli nebylo jisté, zda bude pokračovat ve hře. Do poločasu zůstalo skóre 1:0.

 

Brzy po zahájení druhé půle měly Jirny možnost vyrovnat. Ve 47. min. Tokar odcentroval z pravé strany a nabíhající Pokorný chtěl hlavou překonat Havránka, ale nezasáhl míč, jak by si přál.

O pět minut později na druhé straně Kafka vykopl nohou Čapkovu střelu k tyči. V 56. min. byl Čapek faulován a z trestného kopu Funda přestřelil.

 

Po hodině hry se dokonale naplnilo fotbalové pořekadlo tři rohy = gól. Po třetím z nich, který rozehrál z levé strany Drobílek, propadl míč na malé vápno k Čapkovi a ten pohotově zavěsil: 2:0!

V 67. min. Rys navzdory faulu na něj přiťukl míč Brejchovi, ten přenesl hru doleva na Fundu, jenž zpětnou přihrávkou našel Drobílka. Kapitán našel ve vápně Brejchu a ten už poslal finální přihrávku na vzdálenější tyč Ratajovi: 3:0!

 

V 79. min. mohly Jirny snížit, střelu Andrleho ze střední vzdálenosti Havránek vyrazil a nevyzrál na něj ani Pokorný s dorážkou. O čtvrtý gól v jirenské síti se pak ještě pokoušeli Čapek a Funda: první minul a druhý našel jen připraveného Kafku.

 

Zdroj: www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Roman Veselý (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Zasloužené vítězství, i když mohli jsme dát víc než tři góly. Šancí jsme měli dost, bohužel jsme byli místy zbrklí v pokutovém území. Je to daň mládí našich hráčů, kteří ne vždy vyhodnotí situaci tak, jak by měli. Řekl bych, že zápas měl očekávaný průběh, chtěli jsme udávat tempo hry, hrát po zemi, kombinovat a snažit se unavit obranu soupeře a některé pomalejší jirenské hráče. To se nám docela dařilo, jen chybělo to zmíněné lepší řešení koncovky. Ale každý zápas v ČFL je těžký, a to i s Jirny, které mají ve svém středu některé bývalé ligové a zkušené fotbalisty.“

SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér, pro www.slavojvysehrad.cz): „Vyšehrad má sice hráče menších postav, ale umějí výborně pracovat s balonem. Dokázal využít našich chyb poté, co jsme odkryli prostor a pokazili i jednoduché situace. My sami jsme sice měli dvě až tři možnosti dát gól, to bychom však museli být ve finální i předfinální fázi přesnější a důraznější. Přestali jsme dávat góly, bez nich ale nelze vyhrát.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - M. Rataj [-] , D. Šimek [-] , D. Hradecký [-] , O. Brejcha [-] , P. Rys [-] , J. Funda [-] , D. Čapek [-] , R. Jandera [-] (76. J. Doležal [-] ) , F. Drobílek [-] (89. . Shinjikashvili [-] ) , D. Kozel [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - D. Tokar [-] (76. D. Zoubek [-] ) , J. Kozel [-] , M. Parys [-] , M. Klein [-] - J. Andrle [-] , S. Honcharenko [-] , V. Pokorný [-] , M. Held [-] (66. P. Jeníček [-] ) - R. Stöckner [-] (51. T. Borek [-] ) , R. Skuhravý [-] -

ŽK: 27. D. Čapek - 56. J. Kozel .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: PATÁK Michal - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza