J. Vais 42.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice prohrály po penaltách


Branky


42. J. Vais - 53. J. Souček
21

Report zaslal Jan Skácel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Fotbalový tým Jiskry i po těžkém „anglickém“ týdnu uhájil pozici na třetím místě ČFL. V ještě více oslabené sestavě jako obvykle dokázali svěřenci trenéra Chudého nemožné, z Domažlic vezou dva body. Už v týdnu doplnil nevídanou marodku Tichý, v průběhu zápasu odstoupil další klíčový hráč ofenzívy Smejkal. Premiéru v ČFL si tak na hrotu útoku odbyl další mladík Matěj Krátký.

 

V úvodu zápasu se útoky střídaly na obou stranách, bez větších možností. Náznak šance Ústí skončil uklouznutím Součka v pokutovém území, neujala se ani střela Smejkala z 25m. Postupem času převzali domácí iniciativu, získali řadu standardních situací, ale obrana hostů v čele s výborným J.Krátkým v brance dlouho odolávala. Ústecký gólman se vyznamenal hlavně v 40. min., kdy kryl gólovou ránu Hrubého z vápna. V závěru úvodní části však přeci jen domácí udeřili, když se po přesném centru z levého křídla nekompromisně prosadil zblízka Vais – 1:0. A z pohledu Ústí mohlo být ještě hůře v poslední minutě 1. poločasu, kdy po dalším ostrém centru do vápna trefil Hrubý hlavou vnitřní část tyče. 

Hosté po přestávce srovnali

Nástup do 2. poločasu zvládli hosté už bez Smejkala výborně. V 53. min nejmladší hráč Ústí M.Krátký vypálil z 20m, Brych jeho pokus vytěsnil na roh a to neměl dělat. Na přesný centr Langera si naběhl kapitán Souček, jenž hlavou z 8m vyrovnal – 1:1. Pak domácí znovu výrazně přidali, získali převahu i šance. V 67. min. gólman Krátký skvěle vyrazil hlavičku Hrubého a v 70. min. při něm znovu stálo štěstí, když tečovaná přízemní střela z 16m skončila na tyči. Starší z bratrů Krátkých se vyznamenal ještě v 82. min. po další těžké ráně z hranice šestnáctky. Stejně jako v loni tak dvoudenní výlet fotbalistů a příznivců Jiskry do Domažlic skončil penaltovým rozstřelem. Tentokrát však vítězným. Až do páté série byli všichni střelci úspěšní, na začátku šesté domácí Šmejkal minul branku, ale první mečbol Smíšek jen otřel o tyč. Válku nervů pak nezvládl  Kadar a hrdina zápasu Souček následně zvedl stavidla ústecké radosti /uspěli dále Falta, Čech, Lněnička, Langer, Nikodem/.

 

V příštím kole, v sobotu 29. 9. od 16.00 hod. hostí ústecká Jiskra TJ Štěchovice. Pro uhájení skvělé pozice v tabulce bude hodně důležitý zdravotní stav hráčů.

Penalty lépe vyšly domácím



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - J. Teršl [-] (71. K. Šmejkal [-] ) , D. Černý [-] (83. J. Sedláček [-] ) , F. Dvořák [-] , J. Kadar [-] , J. Vais [-] , M. Hrubý [-] , M. Rychnovský [-] , T. Hájovský [-] , F. Čihák [-] , P. Došlý [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Pazdera [-] , F. Čech [-] , M. Krátký [-] (86. D. Smíšek [-] ) , L. Smejkal [-] (46. M. Kopecký [-] ) , P. Langer [-] , J. Souček [-] , J. Nikodem [-] , P. Falta [-] , T. Lněnička [-] , J. Chleboun [-]

ŽK: 71. J. Vais - 74. P. Langer .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, MARTÍNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích