2:1
(1:1)
23. M. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bojovníci z Ústí otočili zápas s Jirny


Branky


23

Ústí nad Orlicí i přes absence v sestavě předvedlo další vydařený výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny ztratily vedení

Bez řady zraněných hráčů, se záložníkem Pazderou na beku začali domácí výborně, už ve 2. min. vyhrál Tichý ve vápně hlavičku, posunul míč na Nikodéma, jenž z 10m pálil těsně vedle. Poté se hra vyrovnala a bojovalo se převážně ve středu hřiště. Hosté mají ve svém středu dva výborně hlavičkující borce, bývalé ligové hráče Kleina a Borka, Tichý na hrotu s nimi sváděl úžasné souboje. Ve 22. min. právě ze vzduchu udeřilo, Klein si naběhl na rohový kop a usměrnil míč pod nohy Krátkého – 0:1. Poté se Jiskra snažila o obrat, narážela však ne pevnou obranu Viktorie. V 34. min. se vyznamenal její gólman Kafka, když parádně vyrazil na roh krásnou střelu Tichého z vápna do šibenice. Hosté dost viditelně zdržovali hru, aby nakonec na tuto taktiku doplatili. V nastavení úvodní části totiž unikl po levém křídle Nikodem, jeho centr si na vápně našel Smejkal a umístěnou přízemní střelou k tyči vyrovnal. 

Nikodem rozhodl

Gól do šatny je vždy velmi povzbuzující, úvod 2. poločasu patřil jednoznačně domácím. V 50. min. se Nikodem elegantně prokličkoval do šestnáctky, zpětnou přihrávku, ale včas odvrátila obrana. V 55. min. se však znovu Nikodem dostal k míči na pravém křídle, navedl si míč do středu a nečekanou střelou po zemi mezi bránícími hráči otočil zápas ve prospěch domácích – 2:1. Poté hosté několikrát vystřídali, unavená základní sestava Jiskry mající v nohách těžký středeční pohár se Žižkovem, ale dobře bránila. V 79. min. se po rychlém protiútoku dostal ve vápně ke střele Smejkal, jeho pokus na poslední chvíli srazila obrana na roh. V 84. min. dobře hlavičkoval na branku Jiren obránce Lněnička, Kafka nadvakrát zachránil a umožnil hostům nadechnout se k závěrečnému náporu. V něm obrana Jiskry přežila dvě gólové hlavičky Kleina, jedenkrát skvěle zasáhl Krátký, podruhé míč těsně minul levou tyč.

 

autor: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (vedoucí): Fotbalisté Jiskry potvrdili aktuální formu a po velkém boji zdolali soupeře, proti kterému to většinou nešlo - čtyři vysoké porážky v řadě. Svěřenci trenéra Chudého tak náročný týden i s omezeným počtem hráčů zvládli na jedničku. V tabulce ČFL jsme na skvělém třetím místě. V příštím kole zajíždí Jiskra na hřiště dalšího těžkého soupeře. S Vltavínem se v Praze hraje v sobotu 8. 9. od 10.15 hod.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Pazdera [-] , L. Smejkal [-] (88. M. Brabec [-] ) , D. Mory [-] , P. Langer [-] , R. Tichý [-] (90. D. Smíšek [-] ) , J. Souček [-] , J. Nikodem [-] (90. M. Kopecký [-] ) , P. Falta [-] , T. Lněnička [-] , J. Chleboun [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - D. Tokar [-] (53. K. Kupriianov [-] ) , T. Borek [-] , M. Klein [-] , P. Jeníček [-] , M. Parys [-] - M. Stockner [-] , D. Zoubek [-] (53. M. Held [-] ) - R. Skuhravý [-] , R. Stöckner [-] - S. Honcharenko [-] (59. M. Mruvčinský [-] )

ŽK: 56. J. Nikodem , 63. L. Smejkal - 2. D. Tokar , 35. T. Borek , 35. M. Klein , 38. R. Stöckner , 43. R. Skuhravý , 82. M. Stockner .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Váňa Josef - HÁDEK Jaroslav, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích