3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary vyrovnaly v 90. minutě, v základní hrací době tak zůstávají neporaženy


Branky


18. L. Vopat , 90. T. Nosek - 17. V. Milec , 73. M. Held
12

Písek už se viděl v autobuse směr jižní Čechy s tříbodovým nákladem, jenomže nakonec musel vzít za vděk jen jediným bodíkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cíl nedostat branku v prvních minutách utkání Písku nevyšel. Domácí se totiž prosadili již po necelých sedmi, kdy se do míče opřel Ladislav Vopat a rozradostnil domácí fanoušky – 1:0. Odpověď žlutomodrých na sebe ale nenechala dlouho čekat. Po dalších deseti minutách hry vrátil skóre do rovnovážného stavu písecký kapitán Václav Milec – 1:1. Další akce hráčů na obou stranách gólmany příliš nevystrašily a nerozhodný výsledek tak vydržel až do pauzy. 

 

 

Po návratu zpět na hrací plochu se jako první do vážnější příležitosti dostali hosté, kteří v 54. minutě zatlačili Velvarské až k brance Jiřího Měsíčka. Ani jeden z několika po sobě následujících pokusů však v síti neskončil.

 

Skórovat se podařilo až v 73. minutě Martinu Heldovi, jež využil centrovaného míče do vápna a trefil se, tak trochu netradičně, hlavou – 1:2. Žlutomodří přečkali následnou velkou šanci domácích na vyrovnání a drželi nejtěsnější náskok až do 90. minuty, kdy však sladká vidina další tříbodové radosti pořádně zhořkla.

 

Krátce před vypršením normální hrací doby odpískal rozhodčí Dujsík faul těsně před šestnáctkou Písku a Velvarští tak dostali možnost volného přímého kopu s nebezpečné vzdálenosti. Do zdi se postavily téměř kompletní sestavy obou týmů a Kamil Hajdušek v brance Písku mohl jen stěží něco vidět. Domácí Tomáš Nosek navíc trefil svou střelu přesně k tyči a vyrovnal.

 

Třetiligový nováček následně dokonal obrat v penaltovém rozstřelu a na poslední chvíli urval dva body. Písečtí se k Otavě vraceli s jedním.

 

AUTOR: Petr Brůha / fcpisek.cz



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - L. Vopat [-] (78. M. Müller [-] ) , B. Havel [-] , M. Polák [-] , P. Šalda [-] , L. Budějský [-] (39. M. Doležal [-] ) , T. Nosek [-] , J. Kalaš [-] , T. Tenkl [-] , J. Ludvík [-] , M. Obrtlík [-]

FC Písek
K. Hajdušek [-] - T. Benetka [-] , F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , Š. Holý [-] - V. Hrachovec [-] , M. Voráček [-] (84. D. Petřík [-] ) , J. Held [-] , V. Milec [-] (71. K. Kulík [-] ) - M. Held [-] , D. Pinc [-] (88. O. Běloušek [-] )

ŽK: 30. L. Budějský , 80. M. Polák , 83. M. Obrtlík - 59. M. Voráček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dujsík Jiří - STARÝ Dominik, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2018 15:48
Vyhra hostu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Rendla
Tip experta: remíza

Oba týmy v posledním zápase vyhrály. Písek je proti nováčkovi z Velvar pravděpodobně mírným favoritem, ale doma budou Velvary nepříjemné. Tipuji remízu.