1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:30

2.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litoměřicko neuhlídalo Pejšu a Vltavín si připsal druhou výhru


Branky


18

Petr Pejša už má na kontě tři přesné zásahy, Litoměřicko po týdnu opět podlehlo shodným výsledkem. S Vltavínem domácí prohráli i při pátém setkání v ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pejša otevřel skóre

Zcela jiný průběh mohl mít sobotní zápas 2. kola Fortuna ČFL, pokud by efektivita domácího zakončení byla vyšší. Z několika pokusů a příležitostí v úvodu střetnutí  domácí nic nevytěžili. Zejména akce hned u druhé minuty po gólu volala. Po kombinaci Šustr, Havrda, Macháček přišla kolmice na rozběhnutého Šimkovského, který předložil na vápno míč Vernerovi, jeho střelecký pokus však jen těsně minul břevno, obranným skluzem mu situaci navíc ztížil exligista Tomáš Rada. Přes další střelecké pokusy především z prostoru mimo trestné území výrazně přibrzdil aktivitu Litoměřicka rohový kop v podání hostujícícho Myslivečka, jeho míč na přední tyč nikdo neodehrál a Petr Pejša prokázal, že se umí v podobných situacích orientovat.

Obdržená branka dala klid a jistotu na kopačky Vltavínu, na domácí trochu zapůsobila jako těžký direkt, ze kterého se zhruba deset minut oklepávali. K.O. se však nekonalo a dostali se opět do hry, do přestávky se ovšem na skóre nic neměnilo. 

Domácí na srovnání nedosáhli, dožadovali se penalty

Ze šatny se vrátilo mužstvo z pražských Holešovic velmi aktivně s úmyslem, co nejdříve potvrdit vedení a snad i rozhodnout dnešní duel. Příležitosti k tomu v první pětiminutovce druhé půle domácí přežili i za pomoci tyče. Úsilí Litoměřicka bylo korunováno v 73. minutě, po rozehrání od branky přeneslo míč na levou stranu, Štefko nasadil koloběžku a na jeho centr si na malém vápně naskočil Michal Macháček a hlavou chladnokrevně umístil za záda brankáře Koblence.

 

Vstřelený gól nás povzbudil a tři minuty poté z rohu malého vápna Martin Štancl ke vší smůle Koblence nepropálil. V 78. minutě v podobné situaci se před brankou nemýlil kanonýr zelených Petr Pejša. Ačkoliv si Plachý na balón sáhl, ztumit ho tak, aby se nedostal do sítě, se mu však nepodařilo. Vyrovnaný stav domácí dlouho neudrželi a o jeho znovunastolení se v závěru pokoušeli takřka vabank hrou, kdy jsme na vrcholu útočící snahy mnohdy viděli i oba stopery.

 

V 84. minutě se nejen hráči, ale i většina z 220 přihlížejícících dožadovala penalty, ale po zákroku na Štefka zůstala píšťalka rozhodčíh Hanouska němá. Hráči druhého celku loňského ročníku již chybu neudělali, své protiútoky do otevřené obrany nezužitkovali a na světě byl na vlas stejný výsledek jako při posledním vzájemném souboji na našem hřišti. 

 

Zdroj: fklitomericko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
web Litoměřicka: Není čas hořekovat nad promarněmou příležitostí knonečně s Vltavínem bodovat, je to pryč a je potřeba se zaměřit na další zápas, ten je naplánovaný již na středu 22. srpna. Vyjíždíme na nejdelší výlet do Ústí nad Orlicí. Tam bude v 18:00 zahájen v rámci předehrávaného 16. kola souboj s místní Jiskrou.

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér):



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - . Štefko, [-] , N. Luong [-] , M. Štancl [-] , Š. Havrda [-] (75. N. Husenský [-] ) , M. Macháček [-] (79. V. Karvánek [-] ) , D. Surmaj [-] (57. D. Zdržálek [-] ) , M. Verner [-] , J. Chábera [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , L. Láncz [-] (77. M. Uvíra [-] ) , M. Schindler [-] , O. Šípek [-] (68. C. Maione [-] ) , P. Pejša [-] (83. J. Eichler [-] ) , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] (90. J. Špaček [-] ) , L. Veselý [-] (87. V. Kostka [-] ) , B. Abena [-] , T. Rada [-]

ŽK: 87. D. Zdržálek , 88. M. Verner .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hanousek Karel - MRKÁČEK Michal, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza