Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 10:15

14.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira ve druhé půli začala pálit ostrými a potvrdila roli favorita


Branky


31

Největší favorit soutěže přivítal na svém hřišti Sedlčany. Ty čekala v Praze velmi těžká písemka, ale i Admira ukázala, že dokáže ztratit. Prohrála ale jen v jednom zápase, který se nyní neopakoval. První poločas měli hosté blízko k dobrému výsledku, v tom druhém jim ale ujel vlak a odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Glogar svůj faul napravil chycenou penaltou

Na první branku zápasu se čekalo do 13. minuty, když Brotánek zahrál malou domů přímo na kopačku Pavlaty, který měl proti Glogarovi snadnou úlohu - 1:0. Další náznaky šancí vznikaly na obou stranách po rohových kopech, ale branka ohrožena nebyla. Domácí se nadále prezentovali střelou ze střední vzdálenosti, kterou hostující brankář kryl. Po půl hodině hry byl v dobré pozici na vyrovnání Senft, ale v klíčovém momentu podklouzl.

 

Ve 36. minutě neváhal Jungr s rozehrávkou a dlouhým výkopem hledal útočníka. Propadlý míč letěl až do vápna, kde šel do míče Glogar a srazil Zahálku k zemi. Uviděl žlutou kartu a kopala se penalta. Hostující brankář ale vystihl směr a pokus faulovaného zneškodnil. Poločas ukončila nebezpečná střela Kdolského, kterou musel ztěží Jungr vyrážet na roh.

Admira začala pálit ostrými

Ve druhém poločase mohlo přijít vyrovnání. Krůta vysunul Němce, proti kterému dobře vystoupil Jungr a nebezpečnou situaci zažehnal na roh. V 54. minutě se domácí prosadili po brejkové situaci, když centr na zadní tyči s přehledem uklidil Douděra - 2:0. Od další inkasované branky zachránila hosty branková konstrukce. Po hodině hry už ale defenziva Tatranu neuhlídala po standardce kapitána Martinice, který navýšil - 3:0.

 

O dvě minuty později se prosadily i Sedlčany. Němec utekl, předložil Senftovi a ten se nemýlil - 3:1. Kontaktní branku mohl přidat právě Němec po vysunutí od Kvěcha, ale mířil nad. V 79. minutě bylo vymalováno. Domácí se po kombinační akci dostali přes hostující defenzivu a Zahálka uklízel do prázdné - 4:1. Admira tak přidala další vítězství, které ji definitivně zajistilo přezimování na první příčce.

 

Do zápasu jsme šli s vědomím o kvalitách soupeře. Chtěli jsme co nejdéle udržet čisté konto, ale bohužel jsme brzy po chybě inkasovali. Snažili jsme se zápas srovnat, ale soupeřova kvalita a naše neschopnost ideálního řešení ve finální fázi nás trápila po většinu zápasu. Postupem času soupeř přidal další branky a nám se už podařilo jen v závěru snížit. Admira zaslouženě vyhrála a my se musíme pokusit zakončit podzimní část soutěže výhrou doma," řekl k utkání záložník Luboš Soldát.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Výsledek je dobrý, Sedlčany byly houževnatým soupeřem. Hrály na brejky, hodně problémů nám dělal hlavně šikovný Němec. Nedali jsme penaltu, dostali se do vedení a bylo to takové nervózní, oba týmy měly šance. Ve druhé půli jsme ustáli šanci Němce a pohlídali jsme si to vstřelenými góly. Měli jsme i další příležitosti, je to zasloužené vítězství."

TJ Tatran Sedlčany
Michal Kdolský, obránce: "Pro nás těžký zapas s velmi silným soupeřem, který ukázal svou kvalitu a potvrdil dominanci v soutěži. Opět jsme se nevyvarovali chyb vzadu a soupeř nás za to trestal. Dopředu jsme taky měli nějaké šance, ale jen se potvrdilo to, ze v současnosti nám to tam prostě nepadá. Jinak jsme neodehráli zas tak špatný výkon, jak se muže podle výsledku zdát, určitě je se od čeho odrazit do posledního domácího zápasu, ve kterém musíme konečně urvat 3 body."



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] (77. O. Herc [-] ) , Š. Zahálka [-] (84. S. Komínek [-] ) , A. Čížek [-] , T. Pelikán [-] , T. Pavlata [-] (55. J. Šimek [-] ) , J. Panýrek [-] (64. T. Majer [-] ) , J. Kurek [-] (17. M. Douděra [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (67. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (75. V. Lípa [-] ) , M. Dvořák [-] (81. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-]

ŽK: 45. O. Vosický - 36. T. Glogar , 74. M. Dvořák , 74. T. Senft , 79. M. Krůta .
Hráči zápasu: M. Horák , J. Martinic - D. Němec , K. Kvěch .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Zita Miloslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:43

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra domácích

Admira si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů