0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 13:30

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jednou to přijít muselo! Čížová si připisuje první porážku


Branky


44. L. Bálek , 68. T. Jůda
31

Dosud neporažená Čížová přivítala na svém hřišti Klatovy. Pokud by hosté vyhráli, na soupeře by se dotáhli v tabulce. A přesně to se také stalo! Absenci Jirouše s Pospíšilem Klatovy využily a odvážejí si velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří drželi častěji míč na kopačkách a měli také šance. Janda mířil hlavou vedle, Lukešovu hlavičku do šibenice odvracel na poslední chvíli bránící hráč. Defenziva Klatov nedovolila Čížové skórovat, na čemž měl zásluhu i po celý zápas dobře chytající Rojík. Na druhé straně se zapotil i Novák, který byl napoprvé úspěšný, ale ve 44. minutě ani on nezabránil gólu. Propadlý míč ve vápně uklidil do sítě Bálek a poslal svůj tým do poločasového vedení - 0:1.

Klatovy své vedení navýšily

Ve druhém poločase byla strategie na obou stranách jasná. Domácí se hnali za vyrovnáním, hosté zezadu chtěli kontrolovat zápas a dotáhnout ho do vítězného konce. Obrovskou šanci na srovnání měl Polodna, ale na malém vápně ho vychytal Rojík.  V 68. minutě ze strany vápna vyslal Jůda na zadní tyč něco mezi střelou a centrem. Jeho pokus zapadl za tyč a Klatovy získaly luxusní náskok - 0:2.

 

Čížová měla šance po závarech, ale žádný takový nedokázala dotáhnout do góla. Domácí dobývali soupeře, k hlavičce se dostal Polodna, ale na Rojíka nevyzrál. Kolektivný výkon hostí byl nad síly soupeře, který si tak připsal první porážku od začátku soutěže.

 

Galerie od Jana Škrleho!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Nedokázali jsme nahradit Jirouše s Pospíšilem. Jednou nás to dohnat muselo, bylo nás v podstatě jedenáct. Šance jsme měli, ale Klatovy byly produktivnější a vyhrály. Dostali jsme gól do šatny, ve druhé půli jsme měli nápor, ale nic z něj. Jednou ta naše série skončit musela. Mohla skončit i dříve, soupeři v předešlých zápasech si vypracovali i více než nyní Klatovy. Ty ale podaly kolektivní výkon a byly zkrátka produktivnější."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Utkání týmu z čela tabulky jsme zvládli nad očekávání našich ,,fanoušků"! Na specifickém hřišti domácích jsme po poctivém a fotbalovém výkonu po zásluze zvládli utkání za tři body. Domácím citelně chyběla souhra Jirouše s Jandou. Především bych chtěl chválit v našich řadách. Celý tým odvedl perfektní výkon, ale obrana s neprůstřelným Rojíkem odvedla bezchybný výkon."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , P. Janda [-] , A. Kasík [-] (85. M. Gregor [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] , T. Fenyk [-] , I. Krasnyanyk [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - Z. Cibulka [-] , K. Krejčí [-] (87. L. Krásný [-] ) , L. Bálek [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] (84. J. Szedmák [-] ) , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (89. J. Sojka [-] ) , D. Tříska [-] (90. M. Marek [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 52. M. Polodna , 80. T. Fenyk - 29. D. Žáček .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: Erlebach Jiří - FIŠER Pavel, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra hostů

Tady bude překvapení, dovolím si tipnout výhru Klatov, které zvítězí buď v základní hrací době nebo na penalty.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích