1:2
(1:1)
37. M. Růžička (p.)
69. L. Mudra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník nebyl produktivní, Přeštice v deseti lidech rozhodly o vítězi


Branky


12. P. Duchoň - 37. M. Růžička (p.) , 69. L. Mudra
32

V neděli bylo na programu již deváté kolo divize A, ve kterém fotbalisté SKR hostili souseda v tabulce z Přeštic, který měl pouze o bod méně. Dal se tak očekávat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vstřelené brance SK polevilo

Po úvodním desetiminutovém oťukávání jako první zahrozili domácí. Po centru Červeného propadl míč až k Čechovi, který z bezprostřední blízkosti napálil jen brankáře. Za dvě minuty už se domácí mohli radovat. Na půlce byl faulován Hamouz. K míči se postavil tradiční exekutor Jakub Sklenka, který přesným míčem našel hlavu Duchoně, jenž se v podobných situacích nemýlí – 1:0.

 

Paradoxně ale jako by vstřelený gól domácím uškodil. Hosté postupně srovnali hru a snažili se o vyrovnání. Ve 37. minutě přišla série nepovedených obranných zákroků domácích. Nejprve na půlce prohrál Duchoň souboj. Následně P. Tvrz s Čechem nedokázali zastavit po lajně unikajícího protihráče, který našel na vápně Strejčka, jenž vnikl do vápna, kde jej Besta fauloval. Růžička si s penaltou poradil – 1:1.

 

Ve 40. minutě mohli domácí jít opět do vedení. Sklenka z trestného kopu poslal před branku ostrý míč, který skákal v malém vápně, ale nikdo z jeho spoluhráčů jej nedokázal poslat do sítě. V posledních dvou minutách zahrozili hosté. Nejprve Zach zlikvidoval samostatný únik Strejčka, aby chvilku na to skluzující Mudra o kousek netrefil ostrý přízemní centr. 

Přeštice v deseti skórovaly

Druhá část začala náporem domácích, kteří se dostali do několika slibných útočných možností, ale zakončení vázlo. Největší šanci měl střídající Severin, který byl sám před brankářem, ale nastřelil pouze jeho tělo. Po hodině hry byl po druhé žluté vyloučen Kulhánek a domácím se naskytla dlouhá přesilovka, ale místo využití přišlo inkasování.

 

V 69. minutě udělali Rakovničtí chybu v rozehrávce. Hosté se zmocnili míče a po rychlém brejku Mudra prostřelil Zacha – 1:2. Poté přišlo dvacet minut drtivého tlaku domácích, ale zároveň dvacet minut zmaru. Rakovničtí měli snad deset střeleckých pokusů, ale osm jich dokázali zablokovat obětavě hrající obránci Přeštic. V nastaveném času šel do vápna soupeře i Zach, ale přišel rychlý brejk, ale vrátivší se Sklenka dokázal na brankové čáře svého brankáře zastoupit.

 

Foto od Davida Svobody, jehož galerii si můžete prohlédnout také ZDE!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Libor Šíma, trenér: "Jsou to ztracené tři body. Soupeř třikrát vystřelil mezi tyče a dal dva góly. My jsme měli dobrý vstup do zápasu, ale po vstřeleném gólu jsme přestali hrát. I tak jsme měli řadu šancí, které jsme bohužel neproměnili, a to nás stálo zápas. Jsem zklamaný, protože s takovým soupeřem bychom doma body ztrácet neměli."

FK ROBSTAV
Jakub Kulhánek, útočník: "Byli jsme fotbalovější než Rakovník, nenakopávali jsme tolik. V 60. minutě jsem dostal červenou a nevypadalo to s námi dobře. Kdyby Rakovník hrál po stranách a ne středem, tak nás přečíslí. To se ale nestalo a nám se to povedlo dohrát dobře."



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - P. Duchoň [-] , M. Krupička [-] (59. J. Severin [-] ) , J. Krupička [-] (82. L. Stuchl [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (71. F. Kalaš [-] ) , R. Hamouz [-] , P. Besta [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (76. R. Remiáš [-] ) , T. Přibáň [-] , S. Staněk [-] (71. Z. Sýkora [-] ) , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (85. J. Přibáň [-] ) , J. Kulhánek [-] , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 30. R. Hamouz - 8. V. Lecjaks , 41. T. Skála , 52. M. Strejček , 59. J. Kulhánek . ČK: 64. J. Kulhánek .
Hráči zápasu: L. Růžička .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Klupák Petr - TEUBER Ivan, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: remíza

Z obou stran to bude velký boj, který skončí nerozhodně.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích