Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotkovi to tam padá i nadále, jeho dva zásahy pocítilo Táborsko


Branky


32

Beroun po vyhraném derby prohrál venkovní utkání a nyní chtěl bodovat naplno. Rezerva Táborska zdolala doma Doubravku a chtěla se poprat o body. Domácí ale odehráli dobré utkání a svého soupeře přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Lhotky

Zápas nabídl rychlý gól, který vstřelil ve 2. minutě Lhotka. Berounský snajpr využil zaváhání hostující defenzivy a tváří tvář Marešovi byl úspěšný - 1:0. Domácí měli i další šance, ale prozatím se nepodařilo hostujícího brankáře překonat. To se podařilo až ve 38. minutě Ježkovi. Ten využil špatné komunikace Kopřivy s dalším obráncem a hlavou přes celou branku rozvlnil síť podruhé - 2:0. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Táborsko se nadechovalo, ale Beroun udeřil

Táborsko postupně svůj herní projev zlepšovalo a Beroun tahal za kratší konec. I tak ale byl prvním, kdo ve druhém poločase skóroval. Konkrétně to byl v 55. minutě Sklenář, který uklidil do sítě centr zprava a využil pasivního bránění soupeřovi defenzivy - 3:0. O pět minut později se dočkala také rezerva. Z rohového kopu snížil Bryanta - 3:1. Beroun neponechal nic náhodě a o slovo si řekl opět Lhotka. Ten v 73. minutě potrestal špatné vyběhnutí Mareše a uklízel přes brankáře - 4:1.

 

Táborsko nehrálo ve druhé půli špatně a bylo odměněno ještě jednou brankou, byť jen korigovala výsledek. Po pravé straně se prosadil Postřihač a do vápna vybídl Vozihnoje, který uklízel do prázdné - 4:2. Beroun si zbytek zápasu pohlídal a bral plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí: "Zasloužené vítězství. Jen škoda, že jsme neproměnili více šancí a nechali si dát dva laciné góly."

FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Zaspali jsme úvod, dostali jsme dva laciné góly v prvním poločase. Hráli jsme s mladýma klukama, áčko mělo důležitý zápas a měli jsme k dispozici jen Kopřivu. V kabině jsme si něco řekli a byli jsme ve druhém poločase lepší. Když jsme se začali nadechovat, znovu jsme inkasovali. Jdeme zápas od zápasu, máme ročník, který se učí."



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] (35. J. Král [-] ) , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] (79. J. Krůta [-] ) , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] (72. D. Poslední [-] ) , M. Pelikán [-] , M. Krčma [-] (65. D. Soukup [-] ) , D. Počta [-]

FC MAS Táborsko B
P. Mareš [-] - J. Kopřiva [-] , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] (88. V. Studenovský [-] ) , L. Vozihnoj [-] , L. Mikuláštík [-] (88. M. Ott [-] ) , J. Sigmund [-] (46. B. Baidoo [-] ) , T. Postřihač [-] , J. Laszák [-] , J. Peterka [-] , F. Jírava [-]

Hráči zápasu: T. Lhotka , D. Počta - J. Peterka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - LANGMAJER Lukáš, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra domácích

Uvidíme, jak to Táborsko nabije z áčka. Beroun ale doma hraje lépe a vyhraje.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích