4:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka třikrát vedla, Sedlčany vždy našly odpověď


Branky


7. D. Novák , 29. P. Krejčí (p.) , 47. P. Krejčí - 24. D. Němec , 43. L. Soldát , 87. L. Brotánek (p.)
32

Doubravku čekal domácí zápas proti Sedlčanům. Dalo se čekat vyrovnané utkání. Hosté často dotáhli zápas do penaltového rozstřelu, domácí zase v posledních čtyřech zápasech nepoznali chuť výhry. Nyní k tomu měli velice blízko, ale Sedlčany chtěly za každou cenu bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí a čtyři góly

Hosté se museli obejít bez M. Dvořáka a P. Lípy. Oba hráči nastupují v základní sestavě, a tak musel trenér Šach hledat jiné řešení. Do utkání vstoupili lépe hráči Doubravky, kteří prověřili hned v první minutě Dřevojana. V 6. minutě zahrával plzeňský celek rohový kop, který prodloužil na zadní tyč Morávek a nikým nekrytý Novák bez problému uklidil - 1:0. Zahrozili i hosté. Střelou to zkoušel Soldát, ale mířil nad. Po centru Němce z levé strany měla domácí defenziva plné nohy práce, ale prozatím nebyla překonána.

 

Vyrovnání přišlo ve 23. minutě. Ke střele natáhl Kdolský a Turek míč vyrazil. Ten ale mířil na kopačku Němce, který v dorážce byl úspěšný - 1:1. Uběhlo pár minut a sudí Nehasil nařídil ve prospěch domácího celku pokutový kop. K němu se postavil Krejčí a nemýlil se - 2:1. Sedlčany tento gól nakopl a šly za vyrovnáním. Získaly si převahu a dostávaly se do šancí. Blízko k brance byl Kdolský, ale nahrávku od Vystyda vyřešil střelou těsně nad. D. Krůta nyní připravil Vystydovi míč ke střele a Turek se při jeho střele zapotil.

 

V další šanci zablokoval střelu Senfta jeden z bránících hráčů, ale Sedlčany pokračovaly dále v dobývání. To nabilo účinnosti ve 42. minutě. Po ose Kdolský - Senft se dostal míč k Soldátovi, který přesnou střelou překonal domácího brankáře - 2:2. První poločas uzavřely střelecké pokusy Soldáta a Kdolského, ze kterých ale nic nebylo. Fanoušci se tak mohli těšit po prvním poločase na zajímavou podívanou.

Brotánek unesl tíhu okamžiku

Doubravka započala druhý poločas stejně jako ten první, tedy převahou. Dvě minuty po úvodním hvizdu překonal Dřevojana přesným zásahem Krejčí - 3:2. Ihned poté byl v dobré pozici na druhé straně Hájek, ale mířil vedle. V 53. minutě nenačasoval dobře svůj výběh Turek, ale D. Krůta odkrytou branku netrefil. Doubravka byla nebezpečná po standardkách, kde měla výškovou převahu, ale branku z nich nevytěžila.

 

Čas plynul a domácí byli blízko ke třem bodům. Nadějná byla střela Soldáta, ale Turek se vyznamenal. V 86. minutě udeřily Sedlčany! Únik Němce byl nedovoleně zastaven a pískala se druhá penalta. Tíhu okamžiku vzal na sebe jako správný kapitán Brotánek a vystřelil Tatranu vyrovnání - 3:3. Minutu před koncem měl po faulu na Matouška příležitost slibného volného kopu Vystyd, ale mířidla neměl přesně seřízená.

Nasazení Glogara plusový bod nepřineslo

Na pokutové kopy nahradil Dřevojana jeho kolega Glogar, ale tento tah nevedl k bodům. Sice zneškodnil hned první pokus domácích, ale hosté dvakrát nedali. Hráči Doubravky zbylé penalty uklízeli do horního rohu branky a připsali si tak plusový bod.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: "Neproměňujeme šance a dostáváme hloupé góly. Dokud tohle nezměníme, tak nebudeme vyhrávat. Dva body bereme, ale mohly být tři."

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Nepovedl se nám ani jeden vstup do poločasu a vždy jsem brzo inkasovali. Naštěstí se nám podařilo vždy vyrovnat. Bod z venku bereme, škoda jen, že se nám nepodařilo přidat druhý z penalt. Letos v nich nejsem tak silní jako jindy."



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Krejčí [-] (85. J. Trojanec [-] ) , D. Künstner [-] , P. Knakal [-] , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] (73. J. Motl [-] ) , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] , P. Morávek [-] (79. V. Světlík [-] ) , M. Ungr [-] (66. L. Roubal [-] )

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] (90. T. Glogar [-] ) - M. Kdolský [-] , D. Němec [-] , D. Krůta [-] , L. Soldát [-] , J. Vystyd [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (74. L. Matoušek [-] ) , M. Hájek [-] , T. Senft [-] (74. V. Lípa [-] ) , L. Brotánek [-]

ŽK: 56. D. Sýs - 58. M. Hájek , 63. D. Krůta , 81. D. Němec .
Hráči zápasu: P. Krejčí - D. Němec , J. Vystyd .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠMAT David, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ve kterém těsně zvítězí Doubravka.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů