0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ve znamení standardních situací vylepšil svou neprůstřelností v penaltách Houdek


Branky


33

Klatovy po debaklu v Berouně zvládly dva zápasy a svou sérii mohly prodloužit doma s Tachovem. Ten se také chytl po dvou remízách výhrou, což chtěl potvrdit na těžké půdě. O vítězi musely rozhodovat až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná šance Knakala

První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, když se oba celky dostávaly do šancí zejména po standardních situacích. Po jedné takové měl ideální příležitost ke gólu Knakal. Rojíka sice už překonal, ale toho na brankové čáře zaskočil Žáček a míč vykopl. Více první půle nenabídla, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Zase ty standardky...

Druhý poločas nabídl podobný průběh jako ten první. Opět byly v hlavní roli standardní situace, ze kterých ani jeden tým nic nevytežil. Jedinou situací, která stojí za zmínku, je 87. minuta a zbytečné vyloučení střídajícího Čížka, který strávil na hřišti pouhých třináct minut. Po méně atraktivním průběhu se šlo do penalt, kde se rozhodovalo o plusovém bodu.

Houdek stoprocentně úspěšný

Jako první šel k penaltě Knakal a poslal Rojíka na druhou stranu. Za domácí šel Dolanský, který si vylámal zuby na Houdkovi - 0:1. Druhou sérii načal úspěšně Habart, když poslal domácího brankáře na druhou stranu. Na Jandův pokus se vrhl Houdek a dával tak svému týmu velkou naději - 0:2. I Rojík si připsal chycenou penaltu, když na něj nevyzrál Tušl. Ale ani Diviš nepřekonal fantastického Houdka, a tak se nic nezměnilo - 0:2. Rozhodnout mohl definitivně Blažek, ale špatně zahranou penaltu Rojík lapil. Krejčí jako první exekutor mířil do středu branky, Houdek si ale nasadil penaltové brýle a jeho pokus přečetl. Penaltový rozstřel tak měl svého krále!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Odehrálo se utkání, ve kterém bylo cítit, jaký respekt soupeři k sobě chovají. Byl to taktický boj, který moc šancí nepřinesl. Po celé utkání jinak obrany fungovaly tak, jak se sluší a patří, a proto se soupeři rozešli smírně. Penaltovou loterii zvládli lépe hosté, i když se oba brankáři prekonavali. Odehráli jsme utkání, ve kterém jsme mohli vyhrát i prohrát. Nakonec bereme bod, za který jsme rádi."

FK Tachov
Jan Matas, obránce: "Přijížděli jsme do Klatov s tím, že nás čeká bojovné utkání a to se také potvrdilo. Zápas moc fotbalovosti nepřinesl, spíše to byla přehlídka standardních situací. V prvním poločase právě po jedné standardní situaci jsme měli velikou příležitost skórovat, ale domácí zachránil na brankové čáře obránce. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Druhý poločas nenabídl jiný fotbal, spíše šla úroveň hry ještě níže. Hra byla hodně rozkouskovaná a i nadále bylo hodně standardních situací na obou stranách. Vyloženou příležitost si nevypracoval ani jeden tým, a tak se šlo do penaltového rozstřelu. Penalty jsme konečně zvládli a to i díky excelentnímu Houdymu, který chytil všechny čtyři penalty soupeře. Odvezli jsme si tak dva cenné body. Klatovy jsou na domácím hřišti nepříjemné a body se odtud vozit nebudou. Mrzí mě zranění Davida Kužela, který musel střídal. Snad bude brzy v pořádku. Dále mě trápí další naše vyloučení, to se nám nesmí stávat. Naopak mě potěšilo, že jsme zvládli zápas vzadu na nulu a výborný výkon Dana Houdka, který nám pomohl při standardních situacích svými výběhy a nakonec pro nás v penaltách vychytal důležitý druhý bod."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - J. Szedmák [-] (70. I. Vojtko [-] ) , K. Krejčí [-] , L. Bálek [-] , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , D. Tříska [-] , D. Žáček [-] , T. Jůda [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , L. Tušl [-] , J. Blažek [-] , J. Burda [-] , M. Ruda [-] , D. Kůžel [-] (74. L. Čížek [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , R. Skopový [-] (82. M. Skopový [-] )

ŽK: 66. D. Dolanský , 90. M. Janda - 69. D. Kůžel . ČK: 87. L. Čížek .
Hráči zápasu: D. Žáček - D. Houdek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lafek David - HOCEK Petr, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: výhra domácích

Klatovy mají od začátku dobré výsledky nejen doma, ale i venku. Body by tak měly zůstat na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích