2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:15

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střídání se trenéru Tobiášovi povedlo, Táborsko podruhé doma zvítězilo


Branky


33

Oba týmy chtěly po minulém kole naplno bodovat. Dalo se čekat vyrovnané utkání, což se také nakonec potvrdilo. Na gól se čekalo až do poslední dvacetiminutovky, ve které rozhodli o vítězi střídající hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravka zatím přežívala

Do první půle vstoupili lépe domácí, kteří si ihned vypracovávali šance. Vandas se zjevil dvakrát po centru na malém vápně, ale v obou případech mířil jen do brankáře. Peterka měl míč na penaltě, ale pro změnu mířil nad. Táborsko mělo až příliš prostoru ve středu hřiště, kterého využívalo. Pramenily z toho ale jen šance, na gól se muselo čekat do druhého poločasu.

Povedené střídání

Táborsko nebylo tak suverénní jako v úvodním dějství, i plzeňský tým se dostával k míči a byl více ve hře. Šance plynuly převážně po standardních situacích a následných závarech. Nic z toho ale hostí nevyužili, a tak domácí trestali. V 71. minutě se dostal odražený míč k Říhovi a ten měl snadnou úlohu - 1:0. V závěru zápasu se prosadil i druhý střídající hráč. Podobný gól jako byl ten první vstřelil Varačka, vůbec nejmladší hráč na hřišti a bylo rozhodnuto - 2:0.

 

Galerie od Daniela Pekaře!



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "První poločas jsme hráli dobře, naší bolístkou byly neproměněné šance. Doubravka byla zalezlá, my jsme měli prostor pro kombinaci. Ve druhé půli jsme odešli, neběhali jsme. Dali jsme náhodný gól, poté jsme přidali ještě jeden. Povedlo se nám střídání, dva mladí kluci dali gól, zlaté body."

SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: "Zápas dvou poločasů. V prvním jsme mohli prohrávat klidně 5:0. Ve druhém se naše hra zvedla a vedlo to až k brance, která opět nebyla uznána kvůli údajnému ofsajdu. Aby toho nebylo málo, tak rozhodčí zcela nepochopitelně neodmával zhruba dvoumetrový ofsajd - 1:0. Šance na vyrovnání jsme měli, bohužel se nám nedařilo v koncovce a z protiútoku jsme ještě jednou inkasovali."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - P. Vandas [-] , T. Postřihač [-] (81. M. Varačka [-] ) , J. Laszák [-] , J. Peterka [-] (63. L. Mikuláštík [-] ) , J. Kopřiva [-] , J. Větrovský [-] , M. Berešík [-] , L. Vozihnoj [-] (72. M. Kubec [-] ) , D. Klusák [-] , J. Sigmund [-] (65. M. Říha [-] )

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Novák [-] , D. Künstner [-] , P. Morávek [-] (83. J. Trojanec [-] ) , M. Trojanec [-] (46. M. Ungr [-] ) , P. Krejčí [-] , L. Roubal [-] (46. D. Sýs [-] ) , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , J. Motl [-] (80. J. Štěrba [-] ) , V. Světlík [-]

ŽK: 64. J. Laszák - 51. D. Skopový , 71. D. Künstner , 80. J. Motl .
Hráči zápasu: M. Berešík - D. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - HÁJEK Robert, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: výhra hostů

Důležité bude, kdo posílí z A-týmu. Poslední dobou se ale ani jemu nedaří, a tak k velkému posílení zřejmě nedojde. Doubravka jde dlouhodobě nahoru, má dobré hráče a její fotbal se mi líbí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů