Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 13:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová rozhodla o výhře v prvním poločase


Branky


36

Zkušený tým Čížové předvádí kvalitní fotbal. Nyní se svěřenci Zdeňka Staroby utkali s Přešticemi, které také nepůsobí vůbec špatným dojmem. Ba naopak se jim daří, ale to neplatilo pro tento zápas. Poločasové vedení o čtyři góly rozhodlo a body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jirouše za osm minut

První poločas byl jasně v režii domácích. Ve 14. minutě šla Čížová do vedení. Janda přiklepl Jiroušovi a ten potvrdil roli kanonýra - 1:0. O dvě minuty později to byl opět domácí útočník, který se trefil pěkně z přímého kopu - 2:0. Ve 22. minutě dokonce tento snajpr zkompletoval hattrick, když zužitkoval průnik a nahrávku do vápna od Krasnyanyka - 3:0.

 

Gólový účet mohl navýšit Janda, ale hlavou trefil jen břevno. Čížové se přeci ještě podařilo přidat další branku. Krátce před koncem první půle zatáhl míč po levé straně Gregor a na zlatém podnose připravil do prázdné branky Kočímu - 4:0. První poločas tak nemohl pro domácí dopadnout lépe.

Přeštice zabraly, ale manko nestáhly

Jakoby uspokojeni výsledkem domácí polevili a to byla voda na přeštický mlýn. Hosté udělali dvojí poločasové střídání, dostávali se více do hry a odměnou jim byl gól z 56. minuty po dlouhém autu, kdy míč za Nováka dostal Skála - 4:1. Domácí moc šancí neměli, ale přesto se jim podařilo přidat pátý gól. Dvořák napřáhl na úrovni velkého vápna a Kašpar na jeho pokus nedosáhl - 5:1.

 

Hned minutu poté padla další branka. Ve vápně se dostal k zakončení opět Skála a trefil mezeru mezi nohama hráčů a Novák byl bez šance - 5:2. To bylo také poslední, co zápas nabídl. Domácí rozhodli v prvním poločase a byť v tom druhém polevili, tak Přeštice velké manko dohnat nedokázaly. Odměnou za jejich dobrý výkon ve druhé půli byly alespoň dva vstřelené góly.

 

Galerie od Jana Škrleho!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Rozhodli jsme již v prvním poločase, kdy jsme vedli 4:0. Druhá půle už se jen dohrávala. Soupeř byl ve druhém poločase více ve hře a odměnou mu byly dvě branky. Jsem maximálně spokojen, byly to zasloužené tři body po kvalitním výkonu."

FK ROBSTAV
Pavel Bočan, vedoucí týmu: "První poločas jsme hráli špatně, navíc proti větru. Dostali jsme rychlé tři góly. Ve druhé půli už to bylo lepší, dali jsme dva góly, ale zápas jsme už nedokázali otočit."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , T. Pospíšil [-] , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] (80. M. Gregor [-] ) , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] , I. Krasnyanyk [-] (72. A. Kasík [-] )

FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - L. Mudra [-] , P. Bešta [-] , T. Skála [-] , Z. Sýkora [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , J. Kulhánek [-] (63. R. Remiáš [-] ) , V. Lecjaks [-] (46. M. Růžička [-] ) , J. Milota [-] (46. T. Přibáň [-] ) , J. Duchek [-]

ŽK: 37. M. Strejček , 63. M. Růžička .
Hráči zápasu: M. Kočí , M. Jirouš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - VOJTĚCH Lukáš, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: remíza

Čížová je silná a doma sbírá body pravidelně, ale zkusím malé překvapení a tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čížová má kvalitní kádr a bude se držet ve vyšších patrech tabulky, takže věřím ve tři body domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích