J. Čech 75.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník odehrál zápas rozdílných poločasů


Branky


36

V rámci sedmého kola zavítal do Rakovníka plzeňský celek. Že bude utkání vyrovnané nasvědčoval samotný pohled na tabulky, kdy měly oba celky stejný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Doubravky

Do první šance se dostali hned ze začátku utkání hosté. Novák našel ve vápně nabíhajícího Skopového, který mířil jen do přemísťujícího se Zacha. Ten míč nohami zpomalil, aby ho mohl následně J. Krupička z brankové čáry odkopnout. Doubravka jako první rozvlnila síť, ale radost po krásné trefě do šibenice zmařil Krejčímu zdvižený praporek pomezního. Tentýž hráč postupoval ve 26. minutě od půlícího kruhu stíhaný Pucholtem na Zacha. Zakončení ale mířilo jen do připraveného brankáře.

 

Ani v další šanci to plzeňskému týmu nevyšlo. Motl přízemním centrem hledal Trojance, který ve skluzu těsně minul. Zach na míč nedosáhl a naštěstí pro domácí chyběl na zadní tyči Skopovému krok k uklizení do odkryté branky. S další střelou přišel Krejčí, ale Zach byl na místě. Rakovník neodehrál vůbec dobrý první poločas a jeho jedinou šancí byl nepříjemný centr Kalaše, se kterým si Turek v brance poradil.

Zasloužené vyrovnání

První poločas jakoby domácí na hřišti ani nebyli. Do toho druhého už vstoupili aktivněji, což vyjádřil střelou do boční sítě Červený. Krásná branka padla v 53. minutě, kdy se do míče opřel ze třiceti metrů Stružka a vymetl vzdálenější šibenici - 0:1.

 

Rakovník hrozil nepříjemnými rohovými kopy, které se stáčely přes hustý chumel hráčů do branky. Jeden takový z kopačky Kalaše skončil na břevně, další zase propadl a těsně kopíroval brankovou čáru. V 74. minutě přišlo zasloužené vyrovnání. Hamouz krásnou nahrávkou vybídl za obranu Čecha, který mazácky poslal míč nad gólmanem do sítě - 1:1. Ve zbylém čase nabídlo utkání už jen vyloučení Červeného po druhé žluté kartě.

Plusový bod zůstal doma

Jako první šel z jedenácti metrů zkusit štěstí Skopový a poslal Zacha na druhou stranu. S tou nejlepší možnou odpovědí přišel Severin, na jehož pokus Turek nedosáhl - 1:1. Za Doubravku překopl Ungr a po něm se nemýlil Čech, který poslal brankáře na druhou stranu - 2:1. Razantní střelou k tyči nedal Zachovi šanci Sýs. Za domácí s přehledem proměnil Sklenka - 3:2. Když už Zach vychytal Nováka, tak šel rozhodnout Besta a ukončil tak penaltovou loterii se šťastnějším koncem pro domácí.

 

Galerie od Jiřího Duchoně!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Libor Šíma, trenér: "Takhle se domácí zápas nehraje. V prvním poločase jsme nebyli na hřišti, v tom druhém už to bylo lepší. Sice jsme prohrávali, ale Čech poté vyrovnal a poslal zápas do penalt. Alespoň že máme 2 body."

SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: "První poločas byl jasně v naší režii a měli jsme z něho vytěžit více. Druhý poločas už se trochu vyrovnal a domácí hrozili ze standardních situací, a když jsem v rozstřelu trefil místo brány lidi za bránou, bylo rozhodnuto i o druhém bodu."



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Sklenka [-] , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] (64. J. Čech [-] ) , P. Besta [-] , F. Kalaš [-] (73. M. Krupička [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] (60. R. Hamouz [-] ) , J. Krupička [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - M. Trojanec [-] (60. M. Ungr [-] ) , P. Krejčí [-] (70. D. Sýs [-] ) , L. Roubal [-] (80. J. Štěrba [-] ) , D. Skopový [-] , O. Stružka [-] , P. Petrželka [-] , J. Motl [-] , D. Novák [-] , P. Morávek [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 60. P. Tvrz , 74. J. Červený - 52. P. Krejčí . ČK: 85. J. Červený .
Hráči zápasu: P. Morávek , P. Krejčí .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hrkal Václav - TESAŘ Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Po smolném zápase s Mariánkama musíme naplno bodovat a nečekám proto nic jiného než tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

V tomto zápase se střetnou dva týmy se stejným počtem bodů. Šance na body zde i z herního projevu obou týmů vidím velmi vyrovnané a proto volím remízu. Bonusový bod po penaltách získají před vlastními diváky domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích