Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy využily dvou červených karet pro Dobříš


Branky


36

Dobříš dvakrát po sobě zvítězila na penalty a nyní chtěla bodovat v základní hrací době naplno. To se podařilo, když šla do brzkého vedení. Klatovy ale nic nezabalily a zápas otočily ve svůj prospěch. Značně jim k tomu pomohly i dvě červené karty na domácí straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečná červená Karase

Do zápasu o něco lépe vstoupily Klatovy, ale branka padla na druhé straně a to hned ve 4. minutě. Podél bránícího hráče se protáhl Karas. Přízemním centrem našel Jana Šraina. Ten se obtočil kolem obránce a posunul na svého bratra Václava, který nádhernou střelou překonal Rojíka - 1:0. Následovala podobná akce, ale autor první branky zařízení o kousek minul. Poté se hra vyrovnala a blíže k šancím měli hosté.

 

Do jedné takové se dostal Bálek, ale Jechort pádem pod nohy zažehnal nebezpečí. Dále si domácí brankář poradil i se střelou Třísky. Ve 30. minutě se už Klatovy dočkaly. Krejčí napřáhl z hranice vápna na přední tyč, kde využil špatného postavení Jechorta a srovnal - 1:1. O šest minut později šli hosté do vedení. Dort ztratil na polovině hřiště míč a nahrávku za obranu využil dokonale Pavlovič střelou podél brankáře - 1:2.

 

Ve 40. minutě šel do souboje Janda s Karasem. Prvně jmenovaný sice šel do souboje přehnaně tvrdě a netrefil ani míč, to ale nic nemění na tom, že Karasova rána do obličeje hostujícího hráče byla přehnanou reakcí, za kterou uviděl červenou kartu. Hostující hráč si minimálně žlutou kartu také zasloužil. Přesilovku využil ještě do kabiny Diviš, když ustál souboj na hranici vápna. Na jeho střelu na přední tyč Jechort nereagoval - 1:3.

 

Klatovy si zápas pohlídaly

Těžký úkol čekal na domácí, kteří v deseti šli do druhého poločasu. Byť se snažili, Klatovy se dostávaly nadále do šancí. Bálek se prezentoval povedenou střelou, ale na brankové čáře zachránil od čtvrté branky Talůžek. Na druhé straně přímý kop Václava Šraina nikdo ze spoluhráčů nedorazil. V 53. minutě vysunul Tříska nadýchanou nahrávkou Pavloviče, který postupoval ze strany do vápna. Pohrál si se dvěma bránícími hráči a překonal i brankáře - 1:4.

 

Poté byl v permanenci Rojík, se střelou Jana Šraina, Horáčka a centrem Václava Šraina si poradil. Jako by toho nebylo málo, tak v 65. minutě šla Dobříš do devíti. Druhou žlutou kartu uviděl Jan Šrain. Klatovy měly dvě velké šance, nejprve mířil Szedmák nad a poté Krejčí rozezněl břevno. Poslední šancí utkání byla střela Dorta, ale Rojík míč vyrazil na roh. Klatovy tak dotáhly zápas do vítězného konce a jsou prvním týmem, který porazil Dobříš na domácím hřišti.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: "Zápas jsme začali dobře a ve 4. minutě se dostali do vedení. Měli jsme více ze hry až cca do 20. minuty. Potom soupeř vyrovnal po hrubce našeho gólmana. Od této chvíle nás soupeř začal přehrávat a vstřelil druhý gól. Po vyloučení našeho hráče jsme ještě v prvním poločase dostali gól na 1:3. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním zvrátit výsledek i v deseti, ale zázrak se nekonal. Soupeř měl zápas pod kontrolou, naopak jsme obdrželi ještě jednu branku a dostali ještě jednu červenou."

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: "Do Dobříše jsme jeli s obavami a to se potvrdilo hned v 5. minutě, kdy jsme inkasovali. Kluci ale hráli dál a domácí nestačili. Povedlo se nám otočit zápas. Mám z toho radost. Je pravda, že domácí nedisciplovanost nám cestu za třemi body značně ulehčila."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - D. Pokorný [-] , J. Horáček [-] , R. Talůžek [-] , P. Kozohorský [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] , J. Šrain [-] - J. Karas [-] , F. Dort [-] -

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Janda [-] , D. Tříska [-] (77. L. Krásný [-] ) , D. Žáček [-] , T. Jůda [-] (81. J. Sojka [-] ) , K. Krejčí [-] , L. Bálek [-] (71. J. Szedmák [-] ) , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] (87. M. Marek [-] ) , D. Pavlovič [-] (83. A. Aizner [-] )

ŽK: 20. P. Masopust , 20. J. Šrain , 87. R. Talůžek - 65. M. Mészáros . ČK: 40. J. Karas , 65. J. Šrain .
Hráči zápasu: D. Pavlovič , D. Žáček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŠTUK Jaromír, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: remíza

Dobříš je doma velmi silná, ale Klatovům se start soutěže povedl. Dám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dobříš bude chtít doma potvrdit dva body z Vokovic, na druhou stranu Klatovy si momentálně drží čtvrtou příčku tabulky, šance na body vidím tedy vyrovnaně a tipuji remízu, po které se z druhého bodu budou radovat hráči Dobříše.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů