J. Peterka 5.
P. Duchoň 28. (vl.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

6.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko získalo první body, Rakovník litoval nevyužitých šancí


Branky


5. J. Peterka , 28. P. Duchoň (vl.) - 15. M. Krupička
36

Po pěti zápasech nezískala rezerva Táborska ani bod, a tak byl odvolán trenér Jaroslav Polášek. Na tento zápas převzal tým trenér A-týmu Kamil Tobiáš a to se ukázalo jako správný tah. Domácí pod novým trenérem zabrali a získali první body, byť mohl zápas dopadnout opačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchoň mířil do špatné branky

Zápas nabídl rychlou branku hned v 5. minutě. Tečovaná střela Peterky skončila za bezmocným Hejcmanem - 1:0. Ve 12. minutě mohl srovnat M. Krupička, ale trefil pouze ležícího Nováka. Ve druhé šance se tento hráč nemýlil. Využil pas za obranu od Čecha a volejem srovnal - 1:1. Nerozhodný stav držel do 28. minuty. Rohový kop domácího celku si uklidil do vlastní sítě Duchoň - 2:1.

 

Ve 35. minutě mohl rakovnický stoper vlastní gól odčinit, ale hlavičku po rohovém kopu do šibenice vytáhl Novák. Na druhé straně byl připraven s pohotovým zákrokem Hejcman, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácí rezervy.

V poslední minutě zvonila tyč

Rakovničtí šli do druhé půle s jasným cílem, a to vyrovnat a pokusit se zápas otočit. Střelu J. Krupičky zastavil Novák. V 70. minutě měl ideální možnost k vyrovnání Schwendt, ale mířil vedle. V další své šanci udělal Novákovi kličku, ale trefil bránícího hráče na čáře. Na druhé straně po brejkové situaci musel zakročit Hejcman.

 

Táborsko postupem času spoléhalo na protiútoky, ale vždy ztroskotalo na finálním řešení. V poslední minutě zápasu mohl srovnat opět Duchoň, ale tentokrát mířil hlavou do tyče. A když ani z následného odraženého míče netrefil Vukliševič odkrytou branku, tak bylo o vítězi zápasu jasno.

 

Na zápase se nám sešli hned dva fotografové, jejichž záběry si můžete prohlédnout v galerii.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Od začátku jsme šli za vítězstvím. Tento zápas byl festivalem neproměněných šancí na obou stranách. Ve druhém poločase jsme měli hluchou čtvrt hodinu, kdy nás soupeř tlačil. Vítězství jsme ale dokázali uhlídat. Ve středu byl odvolán trenér Jaroslav Polášek, kterého nyní nahradil Kamil Tobiáš, který by měl být přítomen na všech domácích zápasech. Teď jedeme do Jindřichova Hradce, kde budeme chtít body potvrdit."

SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí: "Utkání jsme bohužel bodově nezvládli, ačkoliv jsme si vypracovali řadu tutových šancí. Ztratili jsme body. Domácím musím pogratulovat k bojovnému výkonu a prvním bodům v soutěži. Bohužel nevyhrál lepší tým, ale šťastnější tým. Ovšem takový už fotbal někdy bývá."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Laszák [-] , J. Kopřiva [-] , J. Větrovský [-] , J. Peterka [-] , M. Berešík [-] , L. Vozihnoj [-] (89. F. Jírava [-] ) , M. Kubec [-] (81. T. Postřihač [-] ) , L. Mikuláštík [-] , K. Hasil [-] , F. Radosta [-]

SK Rakovník
D. Hejcman [-] - J. Čech [-] (81. Z. Vukliševič [-] ) , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] , P. Besta [-] , P. Tvrz [-] , M. Krupička [-] (54. R. Hamouz [-] ) , J. Severin [-] , T. Pucholt [-] (50. P. Borkovec [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-]

ŽK: 17. P. Tvrz , 88. P. Borkovec .
Hráči zápasu: L. Vozihnoj , K. Hasil , J. Peterka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Košan Martin - HODEK Jakub, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Stanislav Purkart
Tip experta: výhra hostů

Mám informaci, že Táborsko odvolalo trenéra, ale i tak mladíci nebudou na Rakovník stačit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů