2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

6.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strejček poslal gólem do šatny zápas do penalt


Branky


36

Přeštice chtěly navázat na bod z Dobříše doma proti Tachovu. Oba celky měly před zápasem stejný bodový zisk, a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. To se také potvrdilo a zápas dospěl do penaltového rozstřelu, byť ještě tři minuty před koncem Tachov vedl a přežil pokutový kop soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

Zpočátku se zápas odehrával v poklidném tempu a na větší příležitost se dlouho čekalo. Ve 27. minutě po standardní situaci zakončoval Strejček vedle. Vyrovnaný poločas skončil nerozhodně bez nějakého většího vzruchu před oběma brankáři.

Neproměněná penalta nemusela mrzet

S nerozhodným stavem se šlo do druhé půle. Po deseti minutách měl obrovskou šanci hostující celek, ale jeden z tachovských fotbalistů netrefil branku zblízka. V 53. minutě zaváhal při rozehrávce Mudra a našel pouze Habarta. Ten vyslal mezi obránce Kůžela a ten se nemýlil - 0:1. Tachov po vstřelené brance držel míč a domácí tým pustil pouze k přímému kopu Duchka. Ten mířil chytře na brankařovu stranu, bohužel pro domácí těsně vedle tyče. Poté ale převzaly iniciativu Přeštice a tlačily.

 

V 85. minutě po centru do vápna stáhl Knakal za dres Skálu a kopala se penalta. Knakal uviděl druhou žlutou kartu a šel pod sprchy. Možnost vyrovnat měl tedy ze vzdálenosti jedenácti metrů Přibáň, ale Houdek pokus mířený do ideálního místa pro gólmana zalepil. O minutu později se ale přeci jen domácí vyrovnání dočkali. Po centru se prosadil ve vápně Strejček a hlavou poslal zápas do penalt - 1:1.

 

 

Přeštice berou plusový bod

Jako první šel kopat Blahoudek a prudkou ranou do středu branky rozvlnil síť - 1:0. Za Tachov šel Ruda a toho vychytal Růžička - 1:0. Navýšit mohl Strejček, ale trefil tyč - 1:0. Růžičku poslal na druhou stranu krásně koplou penaltou do šibenice Habart - 1:1. Na Lecjaksovu penaltu si Houdek si sáhl, míč ale vytěsnit nedokázal - 2:1. Srovnat mohl Matas, rána do břevna se ale odrazila od země ven - 2:1. Navýšit mohl Růžička, jehož úmysl Houdek vystihl, ale vyndat míč z branky nedokázal - 3:1. Tachov udržel střelou do středu Kůžel - 3:2. Poslední slovo v rozstřelu měl kapitán Duchek, který přízemní střelou k tyči ukončil zápas - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Pavel Bočan, vedoucí týmu: "Zápas začal v poklidném tempu, v prvním poločase moc šancí nebylo. Ve druhé půli jsme inkasovali a deset minut jsme se nemohli dostat do hry. Od 65. minuty jsme soupeře tlačili. Nedali jsme penaltu, ale následně jsme vyrovnali. Na penalty se nám dařilo, a tak bereme plusový bod."

FK Tachov
Martin Knakal, obránce: "První poločas byl od obou týmů opatrný a hrálo se oboustranně takticky bez výraznějších šancí. Druhy poločas se soupeř dopouštěl více chyb a pro nás se v útočné fázi vytvářela okénka. První velikou šanci jsme spálili, ale druhou šanci David Kůžel potrestal a otevřel skóre. Následně jsme ještě neproměnili dvě slušné příležitosti. Soupeře jsme celý zápas nepouštěli do šancí. Bohužel v posledních minutách zápasu z ojedinělého/zoufalého nákopu od gólmana vystřelili vyrovnávací gól. Na penalty jsme bohužel prohráli."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - L. Mudra [-] , S. Staněk [-] (90. Z. Sýkora [-] ) , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , M. Zdeněk [-] (65. P. Bešta [-] ) , J. Kulhánek [-] (65. T. Přibáň [-] ) , V. Lecjaks [-] , J. Milota [-] (76. M. Růžička [-] ) , J. Duchek [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , M. Skopový [-] (79. L. Čížek [-] ) , J. Blažek [-] , M. Ruda [-] , R. Skopový [-] , D. Kůžel [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , J. Burda [-]

ŽK: 71. M. Skopový , 83. M. Knakal . ČK: 86. M. Knakal .
Hráči zápasu: J. Duchek - D. Kůžel .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - TUPÝ Petr, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Stanislav Purkart
Tip experta: remíza

Tohle je pro mě šlágr kola. Přeštice body moc neztrácí, Tachov má teď horší sérii. Vidím to nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů