O. Gregor 19.
P. Knakal 26. (vl.)
P. Janda 57. (p.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 13:30

5.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka si na Čížovou nevyšlápla


Branky


19. O. Gregor , 26. P. Knakal (vl.) , 57. P. Janda (p.) - 87. D. Skopový
34

Z Rakovníka přivezla Čížová pouze bod, když vzhledem k průběhu to měly být tři. Nyní přivítala doma Doubravku, která porazila Tachov a nyní jela potvrdit body k favoritu soutěže. Ten však zahrál dobrý zápas a zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Od začátku zápasu se střídaly šance na obou stranách. Proti samostatnému nájezdu jednoho z hostujících hráčů z pravé strany se musel vytáhnout Novák, který zmenšil úhel a střela mířila do něj. Na druhé straně šel sám Krasnyanyk, ale mířil také do Luhového. Doubravka Nováka nepřekonala ani podruhé, když byl domácí brankář trefen z těsné blízkosti.

 

V 19. minutě se radovali domácí, kdy dostal Gregor míč mezi stopery a obstřelením se trefil krásně do šibenice - 1:0. Čížová mohla udeřit i z následných závarů, ale nestalo se tak. Přesto to byl domácí celek, který své vedení navýšil. Lukeš si zpracoval míč, prosadil se jeden na jednoho a vypálil. Jeho střelu si ke smůle plzeňského celku tečí srazil do vlastní sítě Knakal - 2:0. Poslední velkou šanci první půle měl Janda, ale trefil pouze tyč.

Doubravka jen korigovala

Do druhého poločasu nastoupili domácí bez zraněného Jirouše. I tak se ale zvládli znovu prosadit. V 57. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven Janda a pokutový kop sám proměnil - 3:0. Domácí celek držel míč na kopačkách a měl více šancí, další branku si už ale nepřipsal. Čas plynul a v poslední desetiminutovce byl vystřídán i Janda a za něho naskočil do pole náhradní brankář Satrapa.

 

V posledních pěti minutách už domácí zápas dohrávali a viděli se v kabině. Toho využila Doubravka. Po rohovém kopu se odražený míč dostal za vápno ke Skopovému a ten jej přízemní střelou poslal skrz chumel za Nováka, který neměl šanci míč vidět - 3:1. To bylo také to poslední, co utkání nabídlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Výsledek je dobrý stejně jako předvedená hra. Hráli jsme podobně jako v Rakovníku s tím rozdílem, že jsme dávali góly. Do 15. minuty to bylo 2:2 na šance, Doubravka je měla o něco větší než my. Postupem času jsme byli fotbalovější, měli jsme další šance. Doubravka si poté už moc šancí nevytvořila a ke konci jen snížila. Máme malý počet lidí v kádru, na hřiště musel do pole i náhradní brankář. Navíc se nám zranil Jirouš, takže pořád ta samá písnička. Jinak celkově si myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Nebylo to nic jednoduchého, Doubravka má dobrý tým."

SK Senco Doubravka
Pavel Krejčí, hráč: "Úvod utkání přinesl šance na obou stranách, ale zatímco domácí byli efektivní, my pokračujeme v neproměňování i těch největších šancí. Čížova je zkušený mančaft a zbytek utkání si v klidu pohlídala."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - T. Pospíšil [-] , J. Lukeš [-] , D. Novák [-] - I. Krasnyanyk [-] , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] , P. Janda [-] (85. J. Satrapa [-] ) , L. Dvořák [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-] (42. A. Kasík [-] ) -

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Trojanec [-] (59. J. Štěrba [-] ) , P. Petrželka [-] (46. J. Petr [-] ) , V. Světlík [-] (46. J. Trojanec [-] ) , D. Skopový [-] , L. Roubal [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , J. Motl [-] , P. Morávek [-] (77. D. Šural [-] ) , P. Knakal [-]

ŽK: 79. L. Dvořák - 77. J. Štěrba .
Hráči zápasu: J. Novák , P. Janda , O. Gregor - D. Skopový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - HÁDEK Jaroslav, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doubravka překvapila vítězstvím nad Tachovem. Druhého favorita soutěže již neporazí a odjede bez bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích