Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 10:15

3.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z B-týmu Táborska opět padli, Admira byla nad jejich síly


Branky


34

Rezervní tým druholigového Táborska je složen z mladých fotbalistů, které nečeká v soutěži nic jednoduchého. O tom se přesvědčili v prvních dvou zápasech, ve kterých neuhráli ani bod. Jinak tomu není ani v tomto zápase, kdy si připisují další porážku s Admirou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Admiře

Utkání nabídlo rychlý gól, kdy se hned ve 3. min. prosadil Zahálka. Domácí presovali svého soupeře a odražený míč si našel ofenzivní záložník Admiry a střelou z dvaceti metrů otevřel skóre - 1:0. Admira měla od samého začátku více ze hry a dostávala se i do šancí. Další takovou načal Mošna u lajny, kdy potáhl míč, našel pod sebou nabíhajícího Kurka na malém vápně. Toho neuhlídal Větrovský a domácí hráč měl snadnou pozici - 2:0.

 

Pro domácí nastala nepříjemnost ve 28. min., kdy se zranil Mošna, který si tak od fotbalu chvilku odpočine. I nadále se ale prosazovali domácí, konkrétně to byl se svým druhým zásahem Zahálka a po další chybě v obraně stanovil konečné poločasové skóre - 3:0.

Táborsko drželo krok až ke konci

Druhý poločas nabídl opět rychlou branku domácích. V 53. min. pokazil rozehrávku Masák, míč poslal na Zahálku a ten zkompletoval svůj hattrick - 4:0. Celkem krutý výsledek pro hostující tým, který ale postupně začal využívat náročného týdne pražského celku, který také často prostřídával. Posledních dvacet minut mladíci z Táborska dokázali hrát vyrovnanou partii. Dočkali se i čestného zásahu. Běžela 86. min. a z přímého kopu se trefil do středu branky Březina - 4:1. To bylo také to poslední, co se v utkání stalo, a tak tři body zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Táborsko má mladý tým, a tak se od nás čekala výhra. Chtěli jsme dát rychlý gól, což se nám povedlo hned ve třetí minutě. Využívali jsme svoje šance a první poločas, který jsme odehráli výborně, jsme vedli o tři branky. Ve druhém poločase jsme přidali ještě jeden gól, poté jsme z důvodu náročného programu prostřídávali a soupeř s námi posledních dvacet minut držel krok a před koncem zápasu vstřelil i branku. Mrzí mě zranění Mošny, které vypadá na dlouho."

FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "Nastoupili jsme s mladými hráči, někteří už měli den předem zápas v nohou. Hra se přelévala, domácí měli více míč na noze. První branku jsme dostali po vlastní chybě, při druhé neuhlídal náš hráč Kurka a i třetí branka padla po chybě v obraně. Druhý poločas jsme začali ustrašeně, ale odehráli jsme ho celkově lépe než ten první. Dopláceli jsme na nezkušenost, po další vlastní chybě jsme inkasovali počtvrté. V závěru se za nás trefil z dálky Březina. Musíme to tenhle rok nějak ještě zvládnout, pak přijdou další kluci a bude to lepší."



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - J. Štefan [-] (65. R. Turák [-] ) , Š. Zahálka [-] (58. J. Panýrek [-] ) , A. Čížek [-] , D. Hájek [-] , J. Kurek [-] (82. T. Pelikán [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] (28. T. Pavlata [-] ) , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (58. R. Sázel [-] ) , S. Komínek [-]

FC MAS Táborsko B
P. Mareš [-] - J. Peterka [-] , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] , L. Mikuláštík [-] , F. Jírava [-] (86. J. Zvára [-] ) , D. Březina [-] , T. Postřihač [-] , L. Moudrý [-] (73. J. Kubín [-] ) , J. Laszák [-] , M. Berešík [-]

ŽK: 88. M. Čácha - 63. L. Moudrý .
Hráči zápasu: J. Kurek , Š. Zahálka - D. Březina .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šob Aleš - SVOBODA Radek, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Táborsku se zatím vůbec nedaří a jinak tomu nebude ani na Admiře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích