2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

20.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice si doma poradily s Hrobčicemi


Branky


0

Sousedící týmy tabulky si to v 18. kole okresního přeboru rozdali na ledvickém hřišti. Posun vpřed tabulkou nakonec vybojovaly Ledvice, díky dvěma gólům Kálala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledvice doma nechtěly ztratit v ten moment pro ně drahocenné body. Vítězství by je posunulo o příčku výš a tak tomu podřídily vše. Jenže Hrobčice rozhodně nepřijely odevzdat utkání jen tak a v úvodní pasáží silně zatápěly domácímu týmu. Ten měl v bráně čaroděje v podobě Václava Šlégra, který Ledvice v těžkých chvílích podržel. Jenže ve fotbale rozhodují góly a pravidlo "nedáš, dostaneš" dalo o sobě již hodněkrát vědět. Nejinak tomu bylo i v tomto utkání, kdy první branku vstřelil v 35. minutě Kálal po asistenci Hegenbarta. Tento hráč si gólovou radost zopakoval ještě v 57. minutě a vypadalo to, že vítězství zůstane v Ledvicích. Tak se i stalo a domácí slavili výhru nad Hrobčicemi v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice B
Petr Machovec (trenér SK Viktorie Ledvice B): Odehráli jsme vyrovnané utkání, kdy úvodní pasáž zápasu patřila hostům. Kvalita hry určitě přesahovala úroveň okresního přeboru. Dokázali jsme využít velmi dobrého výkonu našeho brankáře a svých kvalit v útočné fázi.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice B
M. Kukla [-] - V. Hegenbart [-] , R. Řeřicha [-] , M. Říha [-] , J. Šlajchrt [-] - M. Rychecký [-] , J. Hejl [-] , P. Hegenbart [-] , S. Berky [-] - M. Kalál [-] , A. Marko [-]


Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.