4:5p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | Most | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodný výsledek museli rozhodnout až penalty


Branky


12. V. Šejstal , 24. D. Biely - 35. J. Olexa , 41. J. Olexa
0

V posledním kole se utkaly týmy Kopist a Obrnic, na dvougólové vedení Obrnic na začátku zápasu dokázali domácí rychle odpovědět stejným počtem vstřelených branek. Remízový stav vydržel až do konce zápasu, poté přišly na řadu penalty, které lépe zvládli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním zápase sezóny zajížděli hráči Obrnic do nedalekých Kopist. Tým Obrnic dal v tomto zápase příležitost mladým hráčům, kteří hned v úvodu dokázali domácím vstřelit dvě rychlé branky, bohužel pro ně toto vedení dlouho neudrželi a domácí tým rychle odpověděl a do konce prvního poločasu vstřelil taktéž dvě branky. Nerozhodný stav 2:2 z prvního poločasu byl k vidění i v průběhu celého druhého poločasu, kdy na hřišti probíhala spíše taktická bitva, mladé hráče na straně Obrnic dokázal uhlídat zkušený tým domácích, kteří byli posíleni o hráče z A-týmu. Stav z prvního poločasu vydržel až do konce zápasu a tak přišel na řadu již klasický penaltový rostřel, který lépe zvládli hosté a připsali si tak na svůj účet 1 plusový bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Kopisty B
Miroslav Suttner trenér: Soupeř začal aktivně, mladý tým z Obrnic vstřelil dva rychlé góly, naši hráči svou zkušeností dokázali utkání vrátit do nerozhodného stavu, který přetrval i v druhém poločase, kdy už to byla spíše taktická bitva. Penaltový rozstřel zvládli lépe hosté a odváží si zaslouženě o bod víc.




Sestavy


SK Kopisty B
M. Petrovec [-] - M. Kremlík [-] , M. Morávek [-] , V. Los [-] , J. Biely [-] - V. Šejstal [-] , P. Šiproš [-] , J. Lískovec [-] , R. Hrdý [-] - Z. Nodes [-] , D. Biely [-]

TJ Sokol Obrnice B
P. Gizman [-] - F. Tůma st. [-] , D. Votrel [-] , P. Mayer [-] , R. Michalko [-] - O. Berki [-] , J. Pyskatý [-] , D. Bedecs [-] , J. Grundza [-] - J. Tichý [-] , J. Olexa [-]

Místo: Stadion SK Kopisty. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku