2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | Most | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední utkání v sezóně pro domácí tým z Bečova skončil vítězně


Branky


0

TJ Sokol Bečov si udržel dobrou bilanci na domácím hřišti, když dvěma góly ve druhém poločase rozhodl o svém vítězství na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání mezi 3. a 4. celkem proti sobě nastoupili týmy SK Kopisty B a domácí TJ Sokol Bečov, domácí tým z Bečova chtěl potvrdit roli favorita, kde jinde než na domácím hřišti, kde domácí jen tak body nerozdávají. Tým z Bečova má doma velmi dobrou bilanci, kdy z posledních 4 zápasů doma pouze jednou prohrál a to s týmem z Obrnic. První poločas toho po gólové stránce moc nenabídl, domácí se dokazáli trefit až v poločase druhém, po brankách Cibrika a Šnajdra získali 3 body na domácím hřišti a potvrdili tak roli favorita. Tento zápas byl pro TJ Sokol Bečov již poslední v této sezóně, dohromady získali 17 bodů, vstřelili 30 gólů a obrdželi jich 59. Nejlepším střelcem týmu byl Martin Palán s 12 góly. Sokol Bečov je na 4. místě tabulky, hned za ním je tým Brandov s 15-ti bodym který příští týden hraje na domácím hřišti s Horním Jiřetínem B, když utkání dotáhnou do vítězného konce, preskočí v konečné tabulce Bečov.



Sestavy


TJ Sokol Bečov
M. Cibrik [-] - P. Šnajdr [-]


Místo: Stadion TJ Sokol Bečov. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku