Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 10:30

14.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Libočanech se střílelo na obou frontách


Branky


59. P. Klinec , 66. P. Klinec , 69. M. Heinc , 71. P. Klinec , 78. F. Klinec - 38. J. Blacha , 44. M. Malý , 47. M. Malý , 67. J. Švejda , 89. J. Švejda
0

V sobotním dopoledni zažili diváci před obědem neskutečný předkrm deseti branek v podání borců žateckého céčka a Žíželic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší rozjezd pro Žíželice

Závěrečné kolo okresního přeboru přineslo místní derby v Libočanech, kde hraje své zápasy FK Slavoj Žatec C. Utkání se od úvodního hvizdu rozhodčího Šebka neslo ve znamení mírné herní převahy hostí ze Žíželic, kteří usilovali o udržení 4. místa v konečné  tabulce. Dlouho však žádný z týmů své šance nevyužil. Ještě sedm minut před poločasovou přestávkou trval bezbrankový stav a málokdo ze zúčastněných by si v tu chvíli pomyslel, v jaké brankové hody se zbytek zápasu zvrátí. Ve 38. minutě zahrál v pokutovém území domácí obránce Zdeněk Kulhavý rukou a sudí nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Jan Blacha a rozvlnil síť za domácím gólmanem. Pro předčasné vběhnutí spoluhráče do pokutového území si však musel exekuci zopakovat. Přesto si dokázal zachovat chladnou hlavu a pevné nervy a ani napodruhé se nemýlil. S jistotou penaltu proměnil. Dvě minuty před odchodem do šaten,  po krásně zahrané standardní situaci, zvyšoval hlavou Marcel Malý a hosté vedli zaslouženě 0:2.

 

Přestřelka, která neznala vítěze

Hned ve 47. minutě to byl opět Marcel Malý, který přesnou střelou dorazil do sítě domácím brankářem  vyraženou střelu a zvyšoval už na tříbrankový rozdíl. Ale pak se na hřišti začaly dít nevídané věci... Během 12 minut padlo celkem pět gólů, když postupně skóroval v 59. a 66. minutě domácí útočník Petr Klinec. V 67. min. jej však krásnou střelou z dálky napodobil žíželický Josef Švejda a hosté vedli opět o dvě branky. V 69. Minutě pak snižoval Miroslav Heinc.  V 71. minutě domácí dokázali vyrovnat na 4:4. Byl to totiž Petr Klinec, který dovršil svůj hattrick. Jenže ani to nebylo zdaleka vše. V 78. minutě šli totiž domácí dokonce do vedení. Zleva rozehrával trestný kop Filip Klinec tak šikovně, že míč prošel křížem pokutového území nikým netečován a zastavila  jej až rozvlněná síť. Definitivně mohli domácí rozhodnout o chvíli později, tentokrát však brankáře Antonína Kvapila zachránila od další pohromy branková konstrukce. I tak se stav zápasu ještě pohnul. V předposlední minutě se totiž krásnou trefou z trestného kopu z hranice pokutového území blýskl Josef Švejda a zařídil tak konečný výsledek 5:5.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec C
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Zápas přinesl atraktivní podívanou, velice kvalitní a pohledný zážitek pro diváky, kteří se v sobotním dopoledni přišli podívat. Nejúspěšnější sezónu v historii od založení našeho fotbalového oddílu v roce 1977 jsme zakončili divokou přestřelkou v závěrečném zápase okresního přeboru v Libočanech, proti FK Slavoj Žatec C, posílenému o některé hráče, hrající za místní B-tým (sestupuje z 1.A třídy), ba dokonce i o jedince z „A“ mužstva (sestup z divize). Utkání se pro nás celý první poločas i úvodní čtvrthodinu druhé půle vyvíjelo velice dobře. Hráči podali výkon na hranici svých možností, takže jsme vedli možná překvapivě, ale velice zaslouženě 0:3. V ten okamžik se mohlo zdát, že je o vítězi zápasu rozhodnuto. Soupeři však nezbylo nic jiného, než zariskovat a vrhnout všechny své síly do útoku. Přeskupil své řady, zvýšil obrátky, a jelikož některým našim hráčům začaly docházet síly, získal znatelnou herní převahu. Náš tým po první inkasované brance viditelně znervózněl, začal kupit chyby v defenzivě a výsledkem toho byly další tři branky v naší síti během pouhých pěti minut. Bohudík se v tomto krátkém časovém úseku nádhernou střelou trefil zdálky i náš záložník Josef Švejda. Ačkoli šli domácí opět do vedení, v předposlední minutě se nám nakonec podařil stav zápasu zaslouženě srovnat. Díky výsledkům odpoledních zápasů našich konkurentů se nám nakonec podařilo 4. místo v konečné tabulce okresního přeboru udržet. Za to bych chtěl všem, kteří se podíleli na chodu oddílu v této sezóně, poděkovat, ať již to byli samotní hráči, trenéři, funkcionáři, ale také všichni ti, kdo nás po celou sezónu podporovali.




Sestavy


FK Slavoj Žatec C
J. Provazník [-] - Z. Kulhavý [-] , M. Heinc [-] , J. Weinhauer [-] , J. Diepold [-] - A. Šole [-] , F. Klinec [-] , M. Provazník [-] , R. Pospíšil [-] - J. Havelka [-] , P. Klinec [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - T. Večeře [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] - J. Blacha [-] , L. Domišev [-] , L. Kestřánek [-] , J. Švejda [-] , F. Berka [-] - P. Zuščík [-] , M. Malý [-]

ŽK: 82. T. Večeře .
Místo: Libočany. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.