0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřičtí odevzdali body Výškovu


Branky


0

Vše podstané se odehrálo v 1. poločase. Výškovští dokonale využili problémy s obsazením hráčské sestavy dobroměřických a v pohodě je dokázali porazit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili v hodně pozměněné sestavě. Museli uvolnit hráče pro „A“ tým a rovněž kvůli zraněním nemohli nastoupit někteří borci. Proto musel nastoupit do brány borec z hráčského pole, a bylo to v průběhu utkání znát. Utkání lépe začali hosté z Výškova, už v 1. minutě nahrál Pavel Svačina do vyložené šance Petru Walzovi, ale ten těsně minul bránu. Pak přišly dvě šance domácího Jana Hendrycha, ale ani on nebyl v zakončení úspěšný. Ale to bylo na delší dobu vše,co domácí v útoku předvedli, protože výškovští začali své představení. Mezi 9.-11. minutou si vytvořili dvě šance. Nejprve Tomáš Walter, jemu střelu domácí gólman vykopl z brány a Petr Walz, těsně minul brankové tyče. Ale přišla 15. minuta a faul domácí obrany ve svém pokutovém území. Následovala penalta, kterou s přehledem Zdeněk Svoboda proměnil. Další parády v podání výškovských přišly v polovině poločasu. Ve 26. minutě si domácí brankář vyšel „na výlet“ před své pokutové území a Tomáš Walter toho využil a vyslal téměř z poloviny vysoký lob na bránu, který skončil druhou brankou hostí. Neuběhly ani 2 minuty a něco podobného se povedlo Františku Vokáčovi. Ten rovněž z poloviny hrací plochy využil špatného postavení domácího brankáře a zvýšil na 3:0 pro hosty. Další branka padla ve 37. Minutě, kdy se Pavel Svačina na hranici pokutového území krásně uvolnil a nedal brankáři šanci. Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva tak nějak smířena s výsledkem. Za zmínku stojí jen gólová akce z 55. minuty, kdy dvojice hráčů hostí Pavel Svačina a Petr Walz rozebrali dobroměřickou obranu a posledně jmenovaný vsítil poslední branku utkání. Pak se už utkání dohrávalo úplně v poklidu bez větších brankových příležitostí.



Ohlasy k zápasu


FK Dobroměřice B
Antonín Ipser (sekretář TJ Středohor Dobroměřice): My jsme bohužel nastoupili v oslabené sestavě, kdy jsme přenechali hráče našemu Áčku. Hned na začátku utkání bylo jasné, jak asi dnes dopadneme.

FK Výškov
Daniel Dufek (kapitán mužstva FK Výškov): Po našem druhém gólu bylo jasné, kdo zvítězí. V prvním poločase se nám povedly pěkné akce, které rozhodly utkání.



Sestavy


FK Dobroměřice B
L. Radosta [-] - M. Myšák [-] , T. Sekerák [-] , P. Peter [-] , P. Jirásek [-] - A. Chlouba [-] , L. Maliňák [-] , T. Kincl [-] , J. Hendrych [-] - V. Leihm [-] , V. Vidovič [-]

FK Výškov
T. Jaroš [-] , P. Šnajdr [-] , D. Rainet [-] - K. Dufek [-] , F. Vokáč [-] , J. Walz [-] , T. Walter [-] , M. Kadrnožka [-] , Z. Svoboda [-] - P. Walz [-] , P. Svačina [-]

ŽK: 33. D. Rainet .
Místo: Dobroměřice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.