3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokonalý obrat v režii domácích Cítolib


Branky


0

Vyrovnané utkání se hrálo na cítolibském hřišti. Hosté ukázali, proč jsou druzí v tabulce a po prvním dějství vedli 2:0. Cítolibům se povedl parádní obrat. Po přestávce dokázali vstřelit tři branky a zaslouženě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali proti druhému Blatnu nebojácně. Do první šance se dostali hned ve druhé minutě. Zandal  po průniku z levé strany vystřelil, ale brankáře hostů nepřekonal. Vzápětí na druhé straně střílel z hranice vápna vedle tyče útočník hostů, a ten rovněž  neskóroval. V prvním poločase hosté ukázali, proč jsou druzí. Z minima šancí vstřelili dvě branky.  Do druhé půle udělali cítolobští dvě změny v sestavě. Zejména  útočník Šiška hru dost oživil. V úvodu druhé půle nejdříve nebyla domácím uznána branka pro postavení útočníka Sábla v ofsajdu. V 54. minutě našel Šiška krásným lobem za obranu soupeře Sábla, a ten prostřelil brankáře hostů. Na 2:2 vyrovnával hlavičkou po centru z pravé strany Maier. Vyrovnání ale domácím nestačilo. Soupeře přehrávali a další gól byl jen otázkou času. Nakonec si ale domácí fanoušci museli počkat až do 86. minuty, kdy se ve skrumáži na malém vápně nejlépe orientoval Maier a vstřelil vítězný gól Cítolib.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby): První půli jsme prospali, ale do druhé jsme se vyhecovali a otočili už téměř prohraný zápas.




Sestavy


SK Cítoliby
M. Rokos [-] - T. Prokop [-] (46. L. Pokorný [-] ) , L. Mϋller [-] , R. Janoušek [-] - P. Zandal [-] (87. J. Kuča [-] ) , D. Kabele [-] , M. Janoušek [-] , J. Maier [-] - T. Sábl [-] (82. Z. Vaic [-] ) , M. Šulc [-]


Místo: Cítoliby. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.