Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké manévry v Krásném Dvoře


Branky


0

Krásnodvorští připravili žateckému "C" týmu "nevšední žážitek." V prvním poločase zaměřili mušku a ve druhém spustili kanonádu, která se zastavila až na čísle 10! Takže "desítka" se točila nejen v přilehlé hospůdce, ale i na hřišti a pro domácí to tak byla rozlučka se sezónou jak se patří!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahřívací první poločas

I přes průtrž mračen, která se půlhodinu před utkáním přehnala přes Krásný Dvůr, se mohlo utkání odehrát, protože hrací plocha byla schopná hry. Domácí borci byli na tento zápas nažhaveni, jelikož chtěli vrátit hostům porážku z podzimní části. Žatečtí přijeli pouze s jedenácti hráči, ale se snahou odehrát utkání se ctí. I přes rychlou branku, kterou střelil již v 5. minutě kanonýr Michal Hrbík, nesložili zbraně a bojovali o důstojný výsledek. Zvláště jim byl oporou hráč A týmu Miroslav Heinc, který se snažil rozdávat rychlé přihrávky na nabíhajicí hrače anebo zakončit akci střelou na branku. Další gólovku měl v 15. minutě Michal Lesňák, ale místo aby zakončil akci do prázdné branky, chtěl ještě nahrát spoluhráči, kterého již blokovali žatečtí obránci, a míč pokryl brankář Baloun. To se však neopakovalo ve 32.minutě, kdy se opět Michal Lesňák dostal do samostatného úniku a svoji šanci tentokrát proměnil. Poslední branku první půle vstřelil opět Michal Lesňák. Ten po pěkném centru Milana Hrbíka důrazným vniknutím mezi obránce hostí míč usměrnil pod břevno a zvýšil na 3 : 0.

"Galakoncert" v podání krásnodvorských borců

Do druhého poločasu šli hosté ještě s odhodláním něco na výsledku změnit, ale tuto možnost jim krásnodvorští hráči odepřeli. Ti sehráli nejlepší poločas celé jarní časti soutěže. Zejména, když se povedly dvě tříminutovky, ve kterých vstřelili domácí hráči po třech brankách. První série začala  v 52. minutě. Ve velkém vápně se šikovně uvolnil Václav Kotrc, vyslal na bránu nevýrazný dloubák, který k údivu všech skončil v šibenici žatecké brány. Za další dvě minuty se prokličkoval do vápna Milan Hrbík a skvěle zakončil akci pátým gólem krásnodvorských. Za další minutu předvedl nejhezčí akci zápasu domácí Michal Šinágl, který proběhl podél postranní čary a přes dva hráče hostí přízemním centrem našel volného Milana Hrbíka. Ten prudkou střelou přímo z voleje prostřelil pošesté brankáře hostů Lukáše Balouna. Další branku přidal v 68. minutě stoper Jakub Umlauf, který si pěkně naběhl na centr kapitána Lukáše Kamíra, jenž zahrával přímý kop po faulu hráče hostů Jana Laibla, který za svůj zákrok obdržel druhou žlutou kartu a musel odejít pod sprchy. V 80. minutě pěknou střelou z dvaceti metrů zakončil dorostenec Daniel Karev. O minutu později vyslal Milan Hrbík bombu na branku a míč podeváté skončil pod břevnem žatecké branky. To už hráči hostí nesli dost těžce, ale „hřebíček do rakve“ přidal v 82. minutě, na žádost diváků o desítku, Michal Lesňák a ukončil tak střelecky nejproduktivnější poločas jara. Hráči Krásného Dvora se tak rozloučili s diváky v posledním domácím zápasu tohoto ročníku Okresního přeboru, jak se patří, produktivní a dobrou hrou všech hráčů na hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Po téměř vyrovnaném prvním poločase se nám druhý nármně povedl. Vytvořili jsme si mnoho pěkných akcí a střel, které skončili v siti hostí. Je oslabil kapitán Jan Laibl, jenž dvěma hrubými fauly v rozmezí tří minut rozhodl o osudu utkání.




Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - O. Lesňák [-] (70. D. Uldrich [-] ) , M. Zedník [-] , S. Barták [-] , J. Umlauf [-] - V. Kotrc [-] , V. Balog [-] (55. K. Tesař [-] ) , M. Lesňák [-] , M. Šinágl [-] (60. D. Karev [-] ) - L. Kamír [-] , M. Hrbík [-]

FK Slavoj Žatec C
L. Baloun [-] - Z. Kulhavý [-] , A. Šole [-] , A. Drazinsky [-] - R. Tatár [-] , J. Laibl [-] , R. Novotný [-] , R. Svítek [-] , A. Fϋrbach [-] - M. Heinc [-] , O. Koucký [-]

ŽK: 50. M. Zedník - 65. J. Laibl . ČK: 68. J. Laibl .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.