2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce skončil smírně


Branky


0

V neděli se na cítolibském hřišti potkala dvě vyrovnaná mužstva ze středu tabulky. Hosté měli v prvním poločase navrch a zdálo se, že si odvezou domů cenou výhru. Do druhé půle střídající Zdeněk Vaic stav srovnal a utkání skončilo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté ze Žíželic. Hned od začátku měli na hřišti převahu s několika šancemi a jednu z nich dokázali využít. Hned v 9. minutě musel domácí brankář Milan Rokos krýt střelu hostí, následující minutu využil chybu v obraně útočník Ladislav Kestřánek a otevřel brankový účet zápasu. Ojedinělou šanci v prvním poločase měli i domácí, kdy střelu Antonína Nejedlého vyrazil brankář Antonín Kvapil na roh. Další velké šance žíželických přišly v závěru poločasu. V 37. minutě byl faulován střelec první branky Ladislav Kestřánek a přímý kop Josefa Švejdy domácí gólman Milan Rokos bravurně vyrazil. Za dalších 5 minut znovu chybovala domácí obrana. Nechala jít hráče Josefa Švejdu samotného na brankáře, ten předvedl neskutečný zákrok, ránu vyrazil a hosté nedokázali ani na několik pokusů dotlačit balón do brány. Druhý poločas opět lépe vyšel hostům, kteří z pokutového kopu zahrávaného Janem Blachou zvýšili na 0:2. Cítolibským se podařilo za 3 minuty zkorigovat stav na 1:2. Branku vstřelil Jan Maier a 6 minut před koncem zápasu srovnal na konečných 2:2 střídající Zdeněk Vaic, který utekl dvěma žíželickým bekům, obešel brankáře a k tyči vystřelil pro domácí důležitý gól.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby
Svatoslav Bláha (hrající trenér SK Cítoliby B): První poločas se nám moc nepovedl, ale ve druhém, po vynuceném střídání, jsme vytvořili tlak na soupeře, ze kterého se nám podařilo vstřelit dvě branky, a tím zachránit utkání.

TJ Žiželice
Vojtěch Kovář (předseda TJ Žíželice): V pohodě hraný zápas, kde vzhledem k postavení v tabulce prakticky už o nic nešlo. Ještě na začátku druhého poločasu jsme vedli 2:0, ale díky naším chybám dokázal soupeř v závěru vyrovnat.



Sestavy


SK Cítoliby
M. Rokos [-] - L. Pokorný [-] , J. Maier [-] , M. Janoušek [-] , T. Vurbs [-] - T. Prokop [-] (46. Z. Vaic [-] ) , A. Nejedlý [-] , L. Mϋller [-] , R. Janoušek [-] - D. Kabele [-] , M. Šulc [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Panský [-] , F. Elias [-] , P. Zuščík [-] , T. Večeře [-] - J. Blacha [-] , L. Domišev [-] , J. Švejda [-] (82. J. Zamrzla [-] ) , J. Fros [-] - L. Kestřánek [-] , J. Kinzel [-]

Místo: Cítoliby. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.