8:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubany neměly šanci


Branky


0

Do Černčič přijely oslabené Dubany jen s desti hráči. Proti přednímu celku soutěže tak nebyla šance na úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na poslední utkání přijelo do Černčic jen deset hráčů, takže už předem bylo jasné, jak to celé dopadne. Taktika Duban byla - co nejméně inkasovat. Bohužel hned ve 20. vteřině Henych namazal domácím borci na úvodní branku utkání.  Dubanští pak zkoušeli pouze brejky na nabíhajícího Šeredu, ale ten byl oproti převaze domácích obránců bez velkých šancí. Domácí do poločasu skórovali ještě 3x. Druhý poločas hosté přeskupili sestavu a byli a snažili se být černčickým vyrovnanějším soupeřem. Dubanští měli i několik slušných příležitostí, ale branku nevstřelili. A tak domácí skóre navyšovali až na konečných 8 : 0. 



Ohlasy k zápasu


SK Černčice B
Petr Zuna (vedoucí mužstva TJ FC Dubany): V posledním utkání jsme nebyli schopni dát dohromady ani 11 hráčů. Podle toho jsme i dopadli. Poděkování zaslouží všem, kteří tento zápas odbojovali.




Sestavy



TJ FC Dubany
J. Turek [-] - J. Dunaja [-] , V. Rámeš [-] , V. Henych [-] , D. Nykiel [-] - M. Folauf [-] , M. Zuna [-] , J. Leník [-] , P. Zuna [-] - L. Šereda [-]

ŽK: 25. M. Folauf .
Místo: Černčice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.