Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutek zakončil sezónu vítězstvím


Branky


0

První celek tabulky a postupující do okresního přeboru přivítal v posledním zápase sezóny fotbalisty z Ročova. Domácí tradičně vypustili začátek zápasu a inkasovali. Ale nakonec v 81. minutě strhli vítězství na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vroutečtí už tradičně zaspali začátek utkání a inkasovali už ve 2. minutě zápasu. Branku vstřelil ročovský Zdeněk Pelikán. Ve 30. minutě utekl po lajně Jiří Hess a nacentroval volnému Zdeňku Machynovi, který nakonec dostal míč do branky hostí a srovnal na 1:1. V 58. minutě vystřelil z 25 metrů kanonýr hostí Jaroslav Francl a prostřelil domácího brankáře Petra Bezděka. Neuběhly ani 2 minuty a nejlepší střelec soutěže Jan Kukla odpověděl tím, že nádhernou střelou do šibenice srovnal na 2:2. Za tohoto stavu měli domácí několik vyložených šancí, ale brankář hostí David Válek byl nepřekonatelný. Až v 81. minutě se dostal k odraženému míči Zdeněk Machyna a upravil na konečných 3:2 pro lídra soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Hess (hráč FK Vroutek): Soupeř z Ročova hrál ze zajištěné obrany a hrozil pouze z brejků svého nejlepšího střelce Jaroslava Francla. Nutno podotknout, že brankář hostí David Válek chytal výborně a několik šancí zlikvidoval. Díky tomu bylo utkání vyrovnané až téměř do konce zápasu, kdy jsme vstřelili rozhodující branku.




Sestavy


FK Vroutek
P. Bezděk [-] - M. Šiška [-] , J. Zajko [-] , M. Junk [-] , L. Jůna [-] - L. Klíč [-] , M. Balák [-] (81. J. Krejčí [-] ) , J. Kukla [-] , L. Koliha [-] - J. Hess [-] (78. J. Jindra [-] ) , Z. Machyna [-]

TJ ZD Podlesí Ročov
D. Válek [-] - P. Hlaváček [-] , Z. Pelikán [-] , M. Sochor [-] - L. Charvát [-] , D. Bačkora [-] , Z. Štěpánek [-] , D. Škuthan [-] , J. Hájek [-] - J. Francl [-] , R. Černý [-]

ŽK: 61. M. Šiška - 72. J. Francl , 90. P. Hlaváček .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.