6:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné a přesvědčivé vítězství Líšťan


Branky


22. R. Feri , 27. D. Dunko , 37. T. Herniš , 48. L. Vondráček (vl.) , 59. R. Feri , 66. T. Herniš - 70. J. Ingriš , 76. M. Fůs
0

Líšťanští přiviítali předposlední tým tabulky a dali jasně najevo, kdo asi bude pánem na hřišti, protože obranu Zeměchů rozebrali šesti góly. V závěru sice trochu polevili, ale obdržené dvě branky jim nemohli zkazit radost z vítězství a následné oslavy "dokopné"

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšťanská převaha přinesla 3 branky.

Před začátkem utkání se přehnala přes líšťanské hřiště pořádná bouře, ale ta nezabránila sehrát kvalitní zápas. Znovu se nalajnovalo a mohlo se začít hrát. Dle předpokladu do zápasu lépe vlétli domácí borci. V úvodu měli několik příležitostí ke vstřelení branky, ale David Dunko a Jan Ondráček šance nevyužili. Hosté se jen nesměle přibližovali k soupeřově bráně. V 17. minutě už začalo pořádně přituhovat. Patrik Čoveja našel Richarda Feriho, a ten z velkého úhlu jen těsně minul bránu Zeměch. První gólová šance přišla ve 22. minutě. Přesná přihrávka našla Jana Ondráčka a ten se nemýlil. Za dalších pět minut Vlastislav Průcha z pravé strany napřáhl a nechytatelnou střelou  zvýšil  vedení na 2:0. 10 minut po rozehraném rohovém kopu se míč dostal  k Tomáši Hernišovi, a ten rozvlnil potřetí brankovou síť

Po šestém gólu domácích začali "pálit" i hosté

Druhý poločas začal hodně nešťastně pro hosty, kteří sice dokázali dát branku, ale bohužel mezi vlastní brankové tyče. V 59. minutě se střelecky opět prosadil Jan Ondráček, který z levé strany krásnou střelou zvyšoval na 5:0. Po této brance došlo k  prostřídaní obou sestav týmů a do šancí se začali dostávat i hosté. V 66. minutě to byli ale opět domácí, kteří si vytvořili brankovou příležitost. Martin Nekola přihrál na Tomáše Herniše, a ten dal svůj druhý gól v zápase a šestý líšťanský. Poté domácí značně polevili, a tak vytvořili prostor hráčům Zeměch ke zkorigování dosti nepříznivého stavu. Ti mezi 70. až 76. minutou zápasu dokázali vstřelit dvě branky. Nejprve dal gól Jan Ingriš a následně Martin Fůs snížil na konečných 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšťany
Vlastislav Průcha (vedoucí mužstva TJ Sokol Líšťany): Utkání se vyvíjelo od začátku v náš prospěch. My jsme byli aktivnější a rozhodli jsme zápas v první půli, kdy jsme dali 3 branky a už bylo jistý, že bychom to měli do konce zápasu ustát.




Sestavy


TJ Sokol Líšťany
M. Borl [-] - T. Zítka [-] , P. Čoveja [-] , M. Háda [-] , T. Brenkáč [-] - T. Herniš [-] , D. Dunko [-] , J. Ondráček [-] , R. Feri [-] - M. Nekola [-] , V. Průcha [-] (60. D. Luong [-] )

TJ Sokol Zeměchy
J. Matyáš [-] - J. Kocina [-] (67. Z. Žáček [-] ) , M. Tamchina [-] , L. Vondráček [-] (60. J. Vohánka [-] ) , M. Fůs [-] - J. Grund [-] , A. Eymann [-] , T. Korbel [-] , J. Ingriš [-] - M. Fekeš [-] , J. Wagner [-]

ŽK: 80. M. Fekeš .
Místo: Líšťany. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.