Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Postoloprt "vybrejkovali" pět zářezů


Branky


0

Dubanští opět nastoupili v neúplné sestavě a hosté z Postoloprt toho dokázali využít, i když jich na zápas přijelo jen jedenáct. Podnikali smrtící brejky, které dokázali využít ke vstřelení pěti branek do dubanské sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli obranu a to neměli dělat

Po prudké bouřce, ale na dobrém trávníku, nastoupila obě mužstva bez možnosti střídání, protože ani jeden celek neměl nikoho na lavičce náhradníků. Hosté měli více ze hry, ale velké šance si nevypracovali. Do první stoprocentní šance se dostali domácí, když Petr Zuna kolmou přihrávkou uvolnil Vladimíra Henycha. Ten proběhl obranou, ale svůj nájezd zakončil střelou do brankáře. Dubanští se pokoušeli z hloubi vlastního pole posilovat útočné akce, ale tím otevřeli obranu a hosté šli ve 26. minutě z brejku do vedení. Domácí zahrozili hlavičkou Tomáše Čermáka a střelou Petra Zuny, ale obě šance mířily mimo branku. Další šanci hostů zlikvidoval  brankář Jaroslav Turek. Ve 42. minutě dubanští opět inkasovali do rozhozené obrany a po první půli prohrávali 0:2.

Postoloprtské brejky dubanským nesvědčily

Ve druhém poločase byl do dubanského útoku vysunut Kamil Vajc a domácí začali být více nebezpeční. Ale v 55. minutě je hosté opět po brejku zchladili a zvýšili vedení na 3:0. Poté se hrál fotbal bez velkého bránění a to přineslo šance na obou stranách. Henychův přímý kop hostující brankář vyrazil a dubanským zase pomohlo břevno. Velkou šanci pak neproměnili domácí. Petr Zuna prošel z vlastního velkého vápna až do vápna hostů, ale svůj průnik zakončil jen střelou do tyče. Hned z protiútoku hosté opět udeřili do otevřené domácí obrany a bylo to 0:4. 4 minuty nato se dočkali i domácí. Ludvík Šereda si naběhl na přihrávku za obranu a zakončil k tyči. Poté dubanští opět více útočili než hosté, ale v zakončení byli neplodní, což hosté potrestali další brankou v 87. minutě a stanovili výsledek na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Dubany
Petr Zuna (vedoucí mužstva TJ FC Dubany): Z důvodu zranění a už začínajících dovolených nám chybělo 5 hráčů ze základní sestavy, což při šíři našeho kádru je rozhodující. Hrál se otevřený fotbal, šancí bylo plno, ale rozhodla lepší koncovka hostí, kteří byli fotbalovější.




Sestavy


TJ FC Dubany
J. Turek [-] - V. Henych [-] , D. Nykiel [-] , T. Čermák [-] , J. Leník [-] - K. Vajc [-] , L. Šereda [-] , M. Folauf [-] , P. Zuna [-] - M. Daniel [-] , V. Rámeš [-]

FK Postoloprty B
K. Papežík [-] - M. Ďuračka [-] , P. Sachinidis [-] , J. Zimák [-] , M. Malecký [-] - M. Vacura [-] , M. Bláha [-] , L. Hrbek [-] , P. Šubert [-] - M. Šubert [-] , E. Bránický [-]

ŽK: 37. M. Folauf - 69. M. Bláha .
Místo: Dubany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.